Kock till vår personalpool
Skicka ansökan 15 dagar kvar
Kock Måltidsbiträde
15 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Kock till personalpoolen, Måltidsservice - Sundbybergs Stad Om tjänsten Måltidsservice i Sundbyberg Stad söker nu två kockar för att stärka vår personalpool. I personalpoolen ersätter du ordinarie personal i våra kök vid frånvaro. Vi tillagar cirka 7 000 måltider varje dag till förskolor, skolor, äldreomsorg, hemtjänstkunder, dagliga verksamheter och andra enheter. Vi har fyra produktionskök, 13 tillagningskök och 18 mottagningskök. Vår enhet består av cirka 90 heltidsanställda som säkerställer att verksamheten fungerar varje dag. Vår devis Sundbybergs Stad har en vision - Sundbyberg växer med dig! Måltidsservice devis är att bidra till en bättre värld genom hållbara måltider. Vi strävar efter att alltid hitta de bästa råvarorna och följer Livsmedelsverkets riktlinjer för skol- och äldremåltider. Vi arbetar för att minska klimatpåverkan genom att öka andelen vegetabilier och minska på rött kött i våra menyer. Genom egenkontroll säkerställer vi att livsmedelslagen efterlevs. Arbetsuppgifter Som kock hos oss arbetar du i team med ansvar för produktion och servering av måltider. Dina arbetsuppgifter omfattar även andra arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i ett storkök, såsom disk, uppackning av varor och liknande. Du kommer att ha ett baskök som är din ordinarie arbetsplats men kan placeras i olika kök beroende på behov. Vid frånvaro av en annan kock kan du få besked om att ersätta denne, antingen samma dag eller dagen innan. I vissa fall kan du även behöva arbeta som måltidsbiträde. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många trevliga arbetskollegor. Du har även möjligheten att utvecklas genom kontinuerliga utbildningar inom områden som specialkost, egenkontroll, svinnhantering, kostdataprogram, digitala verktyg och köksekonomi.  Kvalifikationer Vi söker dig som har en kockutbildning eller likvärdig utbildning samt flera års arbetslivserfarenhet som kock. Du har gedigen erfarenhet av matlagning och kunskaper i specialkost och matallergier. Du har goda kunskaper i egenkontroll och det är meriterande om du har utbildning i HACCP. Du ska ha förmåga att kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift, samt förmåga att arbeta med digitala verktyg såsom kostdataprogrammet Mashie som vi använder för inköp och beställningar. Personliga egenskaper Du är självgående, har lätt för att samarbeta och gillar att arbeta i team. Ordning och reda är självklart för dig, och du har god förmåga att både tala, skriva och läsa på svenska. Anställningsform och tillträde Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetstid måndag-fredag 7.00–15.30. Tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Ansökan Vi använder rekryteringsverktyget Reach Mee, och alla ansökningar registreras. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev. Annonsen är öppen för ansökningar fram till 1 november 2024.    Välkommen med din ansökan!

Mer info

Anställningsform -
Publicerad 2024-10-14
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare
Hemsida Länk