Rekryteringssystem

Vi erbjuder ett kostnadsfritt rekryteringssystem för dig som enkelt och smidigt vill annonsera dina jobb och hantera ansökningar. Vi hjälper dig förenkla och snabba på rekryteringsprocessen. Gör som 900+ andra företag och hitta rätt kandidat idag!

+1 miljon

Besökare/mån

+100 000

Ansökningar/mån

+1100

Företag
Ur&Penn
Trippus
Telus
Framtiden
Mister Spex

Logga in som arbetsgivare

Skapa konto eller logga in för att publicera din jobbannons hos oss. Välj mellan gratisannonser eller boosta din annons för att nå fler relevanta jobbsökare.

Logga in Annonsverktyget har ej stöd för mobil eller läsplatta

Jobbannonsering & rekryteringsverktyg i ett

Via vår plattform når du ut till hundratusentals jobbsökare i hela landet. Många av tjänsterna kan kandidaterna söka helt utan CV och personligt brev! Allt för att göra ansökningsprocessen smidigare.

När du lägger upp jobbannonser får du även tillgång till ett kostnadsfritt rekryteringssystem.

Rekrytera

Gratis jobbannonser

Skapa jobbannonser som publiceras kostnadsfritt på Ledigajobb.se.

Boosta för ökad synlighet

Din annons hamnar högst upp i flödet på Ledigajobb.se, på relevanta sökord och på våra stads- och yrkesdomäner

Hantera kandidater

Effektivisera kandidathanteringen med vårt inbyggda rekryteringssystem

ATS-integration

Publicera annonser hos oss direkt via ert befintliga ATS-system

Så fungerar vårt rekryteringssystem

Via vårt rekryteringssystem kan du helt kostnadsfritt annonsera lediga jobb, hantera inkomna ansökningar och enkelt skicka information till jobbsökarna. Använd ett rekryteringsverktyg för att minska risken till felrekrytering.

  1. Skapa en användarprofil
  2. Anslut ert företag
  3. Verifiera med BankID eller gör en manuell anslutning
  4. Välj det företag du vill annonsera för
  5. Skapa din jobbannons i tre enkla steg
  6. Välj om du vill boosta annonserna för ökad synlighet
  7. Förenkla ansökningsprocessen med våra autogenererade frågeformulär
  8. Hantera kandidater enkelt i systemet

Vanliga frågor om jobbannonsering

Vad är en rekryteringsprocess?

En rekrytering innebär detsamma som ”att nyanställa”, dvs. något som verksamheter gör när de söker ny personal. Själva rekryteringsprocessen innefattar därmed hela processen från att attrahera kandidater ända tills det att en anställning görs.

Vad är ett rekryteringssystem?

Ett rekryteringssystem är ett program som gör rekryteringsprocessen smidigare och mer automatiserad. Med hjälp av ett rekryteringssystem kan du få in samtliga kandidater i en överskådlig vy, samtidigt som du enkelt kan hantera och kommunicera med kandidaterna direkt i programmet.

Vad kostar tjänsten?

Användandet av vårt rekryteringsprogram är helt kostnadsfritt. Med andra ord får du ett smidigt rekryteringssystem gratis, som förenklar hanteringen av dina rekryteringar. Med vårt verktyg kan du dessutom annonsera kostnadsfritt på Ledigajobb.se.

Vad är ett ATS-system?

ATS-system är förkortning av Applicant tracking system (ATS) vilket har samma innebörd som de svenska orden, rekryteringssystem eller rekryteringsverktyg. Med andra ord är ATS-system ett verktyg som möjliggör rekryteringsprocessen helt elektroniskt.

Hur skapar jag konto?

Om du är firmatecknare kan du enkelt skapa ditt arbetsgivarkonto direkt via BankID. Annars kan du skapa ditt konto genom manuell anslutning. Vanligtvis tar detta någon dag, och vi kommer att meddela dig om ni blir godkända, nekade eller behöver komplettera uppgifterna.

Hur hanterar vi personuppgifter?

På Ledigajobb.se har vi en noggrann hantering av personuppgifter enligt GDPR. För mer information om hanteringen av personuppgifter kan du läsa mer i vår Integritetspolicy.

Behövs en kravspecifikation när ett rekryteringssystem väljs?

Det är alltid bra att skriva ner en kravspecifikation när man ska välja ett system – oavsett vilket typ av system det är. För dig som behöver hjälp att utforma en kravspecifikation finns vi näratillhands för att svara på dina frågor.