OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.
Souschef
Brinner du för mat från sådd till tallrik och att skapa en smakupplevelse utöver det vanliga för matälskare från när och fjärran. Har du gedigen kunskap om hela processen och brinner för det sydeuropeiska köket är du rätt person för oss.
Vi söker en souschef som har erfarenhet och brinner för smakerna kring Medelhavet och då främst i regionen kring Adriatiska havet, Joniska havet och Sicilianska havet.
Vilka är vi?
Vi är ett familjeföretag som har rötter i Sverige och i södra Europa. Vi älskar att kombinera det bästa från två världar och det gör även våra kunder som vill ha mer av oss. Vi växer så det knakar och behöver snarast hitta en Souschef som kan vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Vi är Restaurang Nord & Syd och vi finns på Åkagårdens Golfklubb på Bjärehalvön. Ibland tar vi det bästa av våra två världar och skapar något helt nytt. Många gånger skapar vi autentiska rätter från norr men det som önskas allra mest är när vi sätter Medelhavssmaker på våra lokala Bjäre råvaror.
Därför söker vi dig som har en gedigen kunskap och erfarenhet om råvaror från odling till förädling och kreativ uppläggning. Vi söker dig som är smaksäker som känner skillnad på autentisk sydeuropeisk mat och sätter stolthet och heder på det sättet att laga mat.
Vill du vara med och utveckla vårt Nord & Syd koncept som en viktig spelare i vårt team. Vill du arbeta i ett kök och med ägare som har höga ambitioner och en härlig teamkänsla. Vill du vara med och ge människor från när och fjärran smakupplevelser som är äkta och naturliga. Vill du ta våra besökare till södra Europa genom sina smaklökar?
Vem är du?
Du har dokumenterad erfarenhet och kunskap från den region vi pratar om och har arbetat i kök med den här typen av mat och med höga ambitioner.
Du är smaksäker och kan råvaror från sådd till förädlingsprocessen och kan skapa en tallrik man aldrig glömmer.
Du är kreativ och värdesätter att vi äter med alla våra sinnen.
Du tycker om högt tempo och kan hålla fokus trots högt tempo.
Du är nyfiken och vill ständigt utvecklas och lära dig nytt, du uppskattar innovation och det traditionella och tycker om att experimentera
Du förstår vikten av att jobba med olika stakeholders
Du trivs i ett team, din energi är hög och den smittar av sig på andra
Du behöver:
Tycka om att jobba skift, morgon, kvällar och helger
Om tjänsten:
Tillaga frukost, luncher, a la carte, festmåltider och catering
Serva våra golfgäster utifrån deras behov när det gäller mat
Planera och leda köket tillsammans med kökschefen
Hjälpa till med beställningar, lager och inventering
Utveckla menyer tillsammans med kökschefen
Experimentera och skapa nya rätter
Anställningsform:
Tillsvidareanställning 100%
Tillträde och lön:
15 januari
Lön enligt överenskommelse.
Restaurang Nord & Syd är en del av Gård Nord & Syd. Gård Nord & Syd utvecklas till ett agroturism koncept likt dem i södra Europa. Upplev södra Europa på Gård Nord & Syd med lokala råvaror och råvaror från Gården som förädlas med Medelhavssmaker.
Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.