Kock/Souschef
Skicka ansökan 31 dagar kvar
Kock Souschef Frukostvärd Servitör/servitris
31 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Restaurang Tage är en gastronomisk och prisbelönad restaurang och vår vision är att fortsätta vara etablerade som en av de bästa restaurangerna i Norrland. Hjärtat av restaurangen är vår flammande grill där köttet har en given plats. Vi arbetar i stor utsträckning med lokala råvaror och det bästa som Norrbotten har att erbjuda. Vi tror på att skapa en familjär atmosfär där varje medlem i teamet känner sig uppskattad och respekterad. Vårt gemensamma mål är att leverera smaker som berör och skapar minnen. Restaurang Tage ansvarar för all mat och dryck i hela byggnaden, det vill säga att det är Tages personal som sköter både restaurang, frukostvåning och lobby. Hos oss kan du exempelvis arbeta som kock, servitris, frukostvärdinna eller i lobbybaren på KUST Hotell. Oavsett om du är nyutexaminerad, kommer direkt från annat yrke eller erfaren inom branschen, erbjuder vi utbildning, utmaningar och möjligheter till personlig & professionell tillväxt. Utforska våra lediga tjänster och ansök idag för att vara med och skriva nästa kapitel av din karriär! KOCK/ SOUSCHEF Restaurang Tage är en gastronomisk och prisbelönad restaurang och vår vision är att fortsätta vara etablerade som en utav dom bästa restaurangerna i Norrland. Till vår organisation söker vi nu förstärkning för vårt team i köket. Du kommer att få jobba med ett härligt gäng där vi värdesätter trivsel väldigt högt. Om dig Vi söker dig som är en positiv, driftig med stort ansvarstagande och kreativitet som kock. Du brinner för mat och köket. Du är organiserad och strukturerad. Erfarenhet som kock på högkvalitativa restauranger och liknande roller ses som meriterande. Du är kreativ, nyfiken och tillsammans med de övriga i köksteamet redo att anta utmaningen med att bihålla den höga kvaliteten på vårt prisbelönta kök. Sous Chef Har du en bakgrund som Sous Chef så finns möjligheten att få en roll som också innebär driftsansvar/arbetsledaransvar för köket när kökschefen inte är på plats, samt delaktighet i skapande av menyer och koncept. Anställningen är en heltidstjänst på 100% med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna varierar och förläggs till såväl dagtid, kvällar och helger. Tillträde sker 3:a Februari efter samråd med verksamhetens kökschef. Ansökan tas emot löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än så, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan. Lön: Enligt överenskommelse eller enligt kollektivavtal

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2024-12-11
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare