Sous chef vid Ulfsunda slott - Champagneslottet
Skicka ansökan 15 dagar kvar
Chef Kock Souschef
15 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Sous chef till Ulfsunda slott Nu söker vi en Sous chef till Ulfsunda slott i Bromma Vi söker en stjärna till vårt köksteam på Ulfsunda slott. Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med bokstavligen högt till tak och varierade arbetstider. Vi kallar oss Champagneslottet och det vore fint om du har goda kunskaper inom det franska och svenska köket. Stockholm meeting selection - en organisation med många destinationer – slott, restauranger och hotell som också ger stora möjligheter till nya och utvecklande utmaningar inom bolaget. Här får du vara med och utveckla produkten Ulfsunda i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill. Din profil Nu söker vi dig som har passion för service, visar stor omtanke för gäster och kollegor, har ett stort intresse för mat & dryck och tycker om att arbeta noggrant och organiserat. Du har tidigare erfarenhet som souschef, eller jobbar nu som kock och känner dig redo för nya utmaningar. Med tryggheten i din yrkesroll har du lätt för att planera, utbilda, och arbetsleda. Det är viktigt att du som souschef kan samarbeta då stor del av arbetet handlar om samarbete både i köket och med personal i service. Jobbet som souschef hos oss ger dig även en möjlighet att jobba dig upp i karriärstegen, vilket gör det extra viktigt att visa dina framfötter och framföra idéer och eget initiativ. I arbetsuppgifterna ingår även att skapa och upprätthålla effektiva arbetsrutiner, kvalitetssäkra produkter och rätter, och utföra egenkontroller. Vi värdesätter att du som souschef är noggrann, strukturerad, organiserad och flexibel. För att nå dina mål i rollen som souschef så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Om tjänsten Som souschef hos oss är du en utav våra viktigaste nyckelspelare, du ansvarar för att följa lagar och rutiner samt interna policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinn-hantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser. Detta är en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår kökschef och alla medarbetare i köket framåt. Om tjänsten Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid. Arbetstiden är efter rullande schema och lönen är enligt avtal med 6 månaders provanställning. Låter detta intressant? Tveka inte att söka till oss på slottet – vi ser fram emot att ses.

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2024-12-05
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare