Är du en engagerad kock med ledaregenskaper? Har du en passion för att skapa smakfulla måltider och letar efter nästa utmaning i din karriär? Då har Gekås Ullared den perfekta rollen för dig! Vi letar nu efter en souschef för att stärka upp vårt team i våra hotellrestauranger.
Om Tjänsten:Vi söker nuen driven souschefsomvill vara med och fortsätta utveckla hotellrestaurangerna. Du kommer att haansvar för kökenoch alla dess delar. Du är enmatkreatör och med ditt tydliga ledarskap visar du engagemang, inspiration och omtanke för gästen, dina medarbetare och planeten. Somsouschefhar du ett nära samarbete med våraassisterande restaurangchefer. Du rapporterar till vårköksmästare
Om tjänsten:Du arbetar såväl operativt som administrativt, och är tillsammans med köksmästare och assisterande restaurangchefansvarig för att medarbetarna och våra gäster ska bli väl bemötta och få en bra upplevelse. Utöver daglig drift har du primärt följande uppgifter:
Vem är du?Du är en ansvarstagande, noggrann, engagerad och positiv person. Hos osshänder mycket hela tidenså vi ser gärna att du är van att arbeta i högt tempo utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör.
Vidare bör du ha god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Du har förmågan att motivera, inspirera och lätt för att samarbeta då du är en coachande ledare som får alla att dra åt samma håll. Du arbetar resultatorienterat med ett sinne för utveckling. Du är driven, självgående och är van att fatta egna beslut, det gör du med en positiv attityd där service och kvalitet är en självklarhet för dig.
Du har flera års erfarenhet av yrket samt intresse för hotell & restaurangbranschen och känner dig redo att ge våra gäster "det lilla extra". Du talar och skriver god svenska ochsjälvklart är du utbildad kock.
Vad erbjuder vi?En ledande roll i våra kök. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats med väldigt goda möjligheter för att utvecklas och växa med företaget. Vi har förmåner som aktivitetscenter, friskvårdsbidrag, personalköp och bonus.Läs mer om våra förmåner här.
Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Arbetstiden kan variera och omfatta både helger och kvällar.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2025-01-03Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Kontakt:Jesper Sjögander,Köksmästare,[email protected]
Angelica Fogelström,Rekryterare,[email protected]