Installera Ledigajobb.se för snabb åtkomst! Vill du snabbt hitta tillbaka till Ledigajobb.se?
Du är offline.
Försök igen.
Souschef & kockar till centrala Lund
Skicka ansökan 45 dagar kvar
Kock Ledare Souschef
45 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Vi söker en souschef och kockar som vill vara med och bygga något unikt från grunden på bästa läge i Lund! Precis bredvid spåren, mittemot kommunhuset ligger nybyggda Posthornet. Här byggs just nu restaurang i en lokal och bageri i en annan lokal, helt från grunden har vi tagit fram ritningarna och utformar inredning tillsammans med inredningsarkitekt.

Vi öppnar under 2026 i april. Vi är en del av Segers Mat, som sedan sex år driver restaurang, catering och konditori i Kabbarp och med catering över hela regionen. Nu tar vi nästa steg – en restaurang och ett bageri i stadsmiljö där hantverket och jordnära elegans och är i centrum.

Rollen

Som kock blir du en nyckelperson i vår satsning. Du ansvarar tillsammans med teamet för att utveckla och driva köket med fokus på kvalitet, smak och hållbarhet, att arbeta operativt i drift för att leverera en smakrikare upplevelse. Rollen innebär ett operativt ansvar.

Rollen

Som souschef blir du en nyckelperson i vår satsning. Du ansvarar tillsammans med kökschef för att utveckla och driva köket med fokus på kvalitet, smak och hållbarhet. Rollen innebär både strategiskt och operativt ansvar:

  • Menyutveckling i samspel kökschefen
  • Inköp och kontakt med leverantörer
  • Kvalitetssäkra maten som produceras, arbeta operativt i drift med kollegor för produktion
  • Säkerställa arbetsrutiner, hygien och arbetsmiljö
  • Delta aktivt i service och föregå med gott exempel i köket och överbrygga hållbar kommunikation över avdelningarna


Vi söker dig som

  • Har flera års erfarenhet som souschef på hög nivå aktiv i drift
  • Brinner för nordiska köket, gärna med intresse för örter, grönt, influenser från hela världen och hållbar matlagning
  • Är en trygg ledare som kan bygga och utveckla team
  • Är strukturerad och affärsmässig, men också kreativ och prestigelös
  • Trivs i uppstartsmiljöer där du får påverka och sätta din prägel

Vi erbjuder

  • Möjligheten att vara med från start och forma köket i en ny restaurangsatsning
  • En arbetsplats där hantverk, stolthet och omtanke genomsyrar allt vi gör
  • Nära samarbete med bageri, konditori och cateringverksamhet
  • Konkurrenskraftiga villkor och möjlighet att växa med oss på sikt för din egen utveckling
  • Du jobbar i ett team om 7-9 fastanställda över avdelningarna

Praktiskt

Tjänsten är heltid med tillträde efter överenskommelse men senast 6/4 - 2026.

Öppettider

Måndag - fredag - lunch samt Onsdag-lördag kväll, alltid stängt söndagar. Antal sittplatser dagtid: 70st antal sittplatser kvällstid: 30-70st

Placering: Lund

Lön: Individuell lönesättning, utifrån erfarenhet

från 30 000 - 38 000kr

Förmåner:

3- månadersschema

Friskvårdsbidrag


👉 Är du vår blivande souschef?

Skicka CV och personligt brev till [email protected]

Urval sker löpande.

Mer info

Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Uppdragsform Vanlig anställning
Publicerad 2025-12-02
Antal platser 2
Hemsida Länk