OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.

Om tjänsten

Besök hemsida sabis.se
Omfattning Heltid
Publicerad 2024-06-18

Sabis öppnade i oktober 2019 en ny verksamhet i det nybyggda huset Solna United nära Mall of Scandinavia. Vi driver en restaurang, café och catering samt husets servicetjänster; såsom reception, städ, posttjänst och konferens. Vi handhar även servicetjänsterna hos flera kunder i huset såsom Arla, Fortum och Knightec. Sabis levererar catering till alla mötesrum i Solna United och på taket finns en VIP-våning.

Om rollen

På Brasserie Sabis i Solna United söker vi en engagerad och kreativ medarbetare som vill vara en del av vårt dynamiska köksteam. Du kommer att arbeta nära vår köksmästare och fyra andra kockar, under ledning av köksmästaren. Tillsammans ansvarar vi för att leverera högkvalitativa måltider med en smakprofil som både inspirerar och tillfredsställer våra gäster. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera att planera menyer, ansvara för dagliga inköp, bemanna köket och säkerställa att all produktion sker enligt våra höga kvalitetsstandarder och i tid. Vid köksmästarens frånvaro kommer du att axla ledarskapet i köket och driva verksamheten framåt. Du kommer också att ha delansvar för personalens schemaplanering och bidra till en positiv och kreativ arbetsmiljö. Med tillträde den 19 augusti 2024 ser vi fram emot att välkomna en ny medlem i vårt team som delar vår passion för mat och service. Arbetet är säsongsbetonat, med hög arbetsbelastning under vissa perioder och lägre under andra. Detta gör att vi kan erbjuda längre ledigheter under sommaren, kring jul, påsk och vid klämdagar, medan det är mer arbete under övriga tider. Arbetstiden är främst måndag till fredag dagtid, men kvällar och helger kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet från liknande verksamhet och som brinner för att leverera hög service och kvalitet. Du är kreativ, noggrann, lyhörd och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Erfarenhet från en chefsposition är meriterande men inte ett krav. Din positiva och flexibla inställning gör att du hanterar stressiga situationer med ett leende och ser möjligheter i utmaningar. Vi ser gärna att du gillar och har för vana att arbeta gemensamt, då vi värdesätter samarbetet och teamkänslan högt. Vi värdesätter långsiktiga mål och vill att du tillsammans med oss vill öka försäljningen i vår restaurang och matsal utan att tumma på kvaliteten. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara med och forma framtidens matupplevelser på Brasserie Sabis ser vi fram emot din ansökan.

Vi erbjuder dig

· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete

· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer

· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget

· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.

Ansökan

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde 19 Augusti 2024. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Köksmästare Fredrik Olsson på [email protected]

Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss!

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet Tillsvidare
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons