Falkenberg Strandbad - vi skapar upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över och vi lever våra värdeord i allt vi gör.
För två veckor sen utsåg Restaurangvärlden oss till vinnare av priset Conference and Banquet Awards 2025, så vi vet vad vi håller på med. Tillsammans skapar vi kulinariska mästerverk och sätter Strandbaden på kartan, som en plats för de absolut bästa mat- och dryckesupplevelserna. Men det tråkigaste som finns är att nöja sig där och att stagnera. Så älskar du mat och dryck lika mycket som oss och är du redo att ta plats i vårt kök för att leda ett dedikerat team, läs vidare! För vi söker just dig, en passionerad Köksmästare, som vill leda oss vidare i framgången och skapa kulinariska upplevelser i världsklass.
Brasserie Famille är hotellets hjärta. Vackert beläget på andra våningen med utsikt över Kattegatt och Skrea strand. Restaurangens toner känns igen från härliga, bullriga brasserier runtom i Frankrike. Vi använder oss av noga utvalda råvaror och klassiska rätter med hög igenkänningsfaktor.
I Brasserie Famille har vi förmånen att både få starta och avsluta dagen med gästen. Vi serverar frukost, lunch och middag till husets gäster, som består av den perfekta mixen av business- och leisuresegmentet. Vi har också äran att få vara med och fira många milstolpar för med allt från första dejten till bröllopsmiddagen.
Vem hoppas vi att du är?Vi önskar en engagerad och närvarande ledare som älskar att leda köks- och diskteamet varje dag. Du är ansvarsfull , driven och har en passion för gastronomi. Du är självsäker på ditt arbete och vågar tycka och stå för dina åsikter, men förstår vikten av att lyssna in och värdera andras likaväl.
Du har koll på läget, är noggrann och du ser till att alla medarbetare är uppdaterade på information och har bästa förutsättningarna för att lyckas. Vi söker en utvecklande, drivande och coachande person - och samtidigt en modern ledare som får en massa energi av att se andra utvecklas.
Framför allt är du en teamplayer som älskar, att tillsammans med hotellets övriga avdelningar, skapa unika upplevelser för våra gäster.
För att lyckas i rollen tror vi att du behöver:
Anställningsform: 100% tillsvidare med 6 månaders provanställning Tillträde och lön: Lön enligt överenskommelse och tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Är du en lika skicklig ledare som passionerad och smaksäker matlagare? Drivs du av att överträffa gästers förväntningar och söker du en ny inspirerande och involverande ledarroll? Ta då den här chansen!
Om processen:Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 6 april.
Uppfyller du inte alla exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå, vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning.
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden.