Arbetsbeskrivning
Hernö Gin Hotell är ett unikt koncepthotell längst Höga Kusten, havsnära beläget i centrala Härnösand. Vi erbjuder ett förstklassigt och personligt boende i en gindestination laddad med smak- och naturupplevelser med närhet till både äventyr och avkoppling för såväl affärsresenären, aktivitetsgästen, familjen och grupperna. Hotellet består av nio våningar som rymmer 120 rum, flera barer varav en ginbar, restaurang, SPA samt konferensanläggning med sju lokaler som tar upp till 225 personer.
Vi söker kockar, chefs, till Hernö Gin Hotell
Vi erbjuder en spännande möjlighet där du får vara med och bidra till att forma verksamheten i ett nybyggt hotell tillsammans med kollegor i kök och övriga hotellet.
Vi ser att du som söker trivs i högt tempo och att du har en genuin passion för mat.
Dina arbetsuppgifter kan komma att vara:
• Tillaga och presentera högkvalitativa rätter enligt vår meny.
• Bidra med idéer och kreativitet till vår menyutveckling.
• Samarbeta med kollegor i köksteamet för att säkerställa effektiv drift och hög standard.
• Hantera råvaror och ingredienser, inklusive lagerhållning och beställningar.
• Följa hygien- och säkerhetsstandarder i köket.
Din profil:
• Tidigare erfarenhet som kock med goda referenser.
• Passion för matlagning och ett öga för detaljer.
• Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team.
• Stark arbetsmoral och positiv attityd.
• Intresse för gin och kombination mat och dryck är meriterande.
Om tjänsten:
Anställningsform: Tillsvidare och omfattning enligt överenskommelse.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse.
I rollen kommer arbetstiden att anpassas så kvällar & helger ingår i tjänsten och planeras utifrån bokningsläget.
Låter detta som du? sök tjänsten nu.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
För ytterligare information, vänligen kontakta Food & Beverage Manager Emil Larsson på tel 070-8223637
Välkommen med din ansökan.