Vill du vara med och bygga en matdestination i fjällen?
Nu har du chansen att vara med och forma en modern matupplevelse på en historisk plats, i hjärtat av Jämtlandsfjällen.
Om oss
Storlien Högfjällshotell öppnade 1935 och har en rik historia av fjällturism. Vintern 2023 nyöppnade hotellet efter fyra år av stängda dörrar med ny ägare, ny energi och stora ambitioner. Hotellet ligger i Storlien, cirka en timme från Åre, omgivet av storslagna fjällandskap, tydliga årstider och ett lugn som många drömmer om.
Till hotellet hör en skidanläggning, längd- och skoterspår, vandringsleder, fiskevatten och i byn finns ett levande litet samhälle med förskola, affärer och restauranger. Det här är inte bara ett jobb, det är ett livsval.
Om rollen
Vi söker en köksmästare till vårt året-runt-team i köket, som vill mer än att bara driva ett kök. Du vill skapa en matresa, bygga ett köksteam och vara med och utveckla vårt övergripande matkoncept, från vår dagliga a´la carte & hotellmiddag till events, särskilda matupplevelser och framtida satsningar.
Här finns stor kreativ frihet och möjlighet att sätta din prägel inom vår önskade riktning. Tillsammans med vår restaurangchef och övriga kollegor formar du menyer, arbetssätt och ambition, alltid med gästupplevelsen i fokus.
Du är lika trygg i det kreativa som i det strukturella; smak, råvaror och hantverk kombineras med lönsamhet, kvalitet och ett tryggt och varmt ledarskap.
Ditt uppdrag
Vem är du?
Vi erbjuder
Tjänsten tillsätts så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan, innehållande personligt brev & CV.
Vid frågor maila oss på [email protected]