Kökschef till Ubåtshallen – start 1 mars 2026
På lunchrestaurangen Ubåtshallen lagar vi modern och välsmakande husmanskost med hög ambition. Varje dag serverar vi en husman l, en internationellt inspirerad rätt, ett vegetariskt alternativ, soppa, en fräsch salladsbuffé och nybakt bröd till ca 200–300 gäster om dagen.
Vi serverar lunch fem dagar i veckan och hanterar även catering utanför dessa tider. Utöver detta producerar vi också kakor och mat till Café Novell på Stadsbiblioteket.
Ubåtshallen är en arbetsplats för dig som gillar kvalitet, struktur och god stämning i köket.
Om tjänsten
Som kökschef har du helhetsansvaret för köket och en central roll i att säkerställa att verksamheten fungerar smidigt och håller hög kvalitet. Du leder teamet i det dagliga arbetet och skapar en trygg och positiv arbetsmiljö.
Dina ansvarsområden inkluderar:
Arbetstiden är huvudsakligen vardagar under lunchservice, men även kvällar och helger kan förekomma vid catering.
Om dig
Vi söker en kökschef som kombinerar tydlighet, positiv energi och yrkesstolthet.
Du:
Vi erbjuder
Ansök
Tillträde: 1 mars 2026 (eller enligt överenskommelse).
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan – vi ser fram emot att träffa dig!
Rickard & JoannaVi serverar lunch 5 dagar i veckan och handhar catering utanför dessa tider. Då vi fortfarande är ett nytt företag provar vi fortfarande lite olika idéer för att bredda oss, eventuellt med frukost.
Ubåtshallen är en perfekt arbetsplats för dig som är kreativ. Har du egna idéer är det fritt fram att diskutera, laborera och presentera tillsammans med ditt team.
Om tjänsten:
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster samt leda och utveckla personalen. Du har ett helhetsansvar för restaurangen som bland annat innebär personalansvar, schemaläggning, beställningar och fördela arbetet. Du är en noggrann och strukturerad ledare som sprider positiv energi. Vi värdesätter också att du har lätt att gå från ord till handling.
Du kommer att ha ett övergripande ansvar för service & kvalitet av färdig produkt från kök.
Du ansvarar för att matens kvalitet alltid är på topp.
Du ska ha god kännedom om de kollektivavtal vi berörs av samt se till att de följs.
Du skapar veckomenyer.
Du tillhandahåller medarbetarna med aktuell lista över allergener i meny.
Du skapar utförliga listor med tydliga rutiner & instruktioner (vad, vart, när & av vem) för varje ansvarsområde samt se till att dessa följs av medarbetarna.
Du närvarar på restaurangens ledningsmöten & är väl förberedd på de punkter som i förväg skickats ut i agendaform.
Du följer skrivna avtal gällande inköp av varor och håller dig till våra leverantörer i den mån det är möjligt samt bibehåller en god ton mot våra samarbetspartners & leverantörer.
Du ansvarar för mat, disk & städ.
Du sköter introduktion av nyanställda samt utbildning/ vidareutveckling av dem.
Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd huvudsakligen till vardagar då lunchen serveras men även kvällar och helger vid händelse av catering.
Om dig:
Vi ger dig:
En stabil och trygg arbetsplats med högt i tak, bra arbetstider och villkor.
Ansök:
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Observera att urval & intervjuer kommer ske löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att träffa dig,
Rickard och Joanna.