Arbetsbeskrivning
やすらぎ
Det japanska spa- och möteshotellet Yasuragi på Hasseludden i Stockholm erbjuder en unik upplevelse med 191 hotellrum och sviter, 23 mötesrum för upp till 400 personer, fyra restauranger – inklusive Skandinaviens största teppanyaki-restaurang – samt ett stort japanskt bad.
Vi är just nu i en spännande utvecklingsfas och söker en duktig kock som har viljan att behärska alla stationer i våra restaurangkök och vara en del av vårt fantastiska team.
Om tjänsten
Som Chef de Partie / Sushi-kock blir du en nyckelperson i vårt kök och hjälper oss att upprätthålla hög standard, både vad gäller kvalitet, hygien och arbetsmiljö. Vi söker dig som är kommunikativ, engagerad, ödmjuk och nyfiken. Du ansvarar för din tilldelade station och rapporterar till köksmästaren eller souschefen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Förbereda och tillaga sushi av hög kvalitet enligt vår filosofi samt förväntad standard
• Hantera sushi ris, färsk fisk och skaldjur med precision och noggrannhet
• Ansvara för hygien, ordning och råvaruhantering
• Samarbeta med restaurangteamet för att säkerställa en smidig service
• Hjälpa till på andra stationer vid behov, inklusive varmkök och kallkök
• Följa säkerhetsföreskrifter och HACCP-rutiner
Tjänsten är främst för vår sushi-restaurang, men vi ser gärna att du har breda kunskaper inom kök och kan arbeta flexibelt vid behov.
Vi söker dig som:
Har minst 3 års erfarenhet från välrenommerade restauranger
Har passion för japansk matlagning och sushi
Är ansvarstagande, noggrann och en lagspelare
Vi erbjuder:
En spännande tjänst på ett av Sveriges starkaste varumärken
Stora utvecklingsmöjligheter inom Strawberry
Möjlighet till heltid eller deltid (förhandlingsbart)
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 04/05-2025.
📩 För frågor, kontakta:
[email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!