Vi söker dig som är kock/köksbiträde, gärna med friluftsintresse som vill vara en del av vår I Ur och Skurverksamhet och vill laga mat från grunden till våra barn och personal. Du kommer arbeta tillsammans med vår ansvarige kock och tillaga och servera näringsrika och goda måltider till våra barn och personal. Livsmedelshygien, diska och städa i köket är också en del av arbetet samt hantering av specialkost. Morgon och eftermiddag kommer du vissa dagar att arbeta i barngrupp på förskolan.
Hos oss är du en viktig del av arbetslaget och delar vår tanke om att utevistelse och rörelse kombinerat med bra mat är en viktig grund för välmående och utveckling. Du kommer att samarbeta med pedagogerna och barnen kring mat och hälsa och våra traditioner och fester som involverar köket samt bidra till att skapa en positiv matkultur. Att uppmärksamma traditioner och högtider är en del av I Ur och Skur pedagogikens arbete. Skogsdagar, läger och julstök är andra delar. Tempo och rutiner varierar utifrån årstider och verksamhet.
Vi är ca 65 skolelever, 40 förskolebarn och 24 personal.
Du är ansvarstagande, engagerad, trivs med att samarbeta och har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Du möter barnen med värme, respekt och lyhördhet och du vill vara med och påverka och utveckla vår verksamhet och vårt arbete. Att du är flexibel är ett måste men gör också arbetet mycket roligare.
Hos oss har du har möjlighet till stor insyn och påverkan, beslutsgångarna är korta och du arbetar under stor tillit och ansvar. Vi är ett positivt, professionellt arbetslag med högt i tak och hög ambition.
Vi arbetar med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Den är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap med hjälp av naturen året om.
Tjänsten är 80%, tillsvidaretjänst med tillträde 7 januari 2025 eller enligt överenskommelse.
Semestertjänst.
6 mån provanställning.
Kollektivavtal genom arbetsgivarorganisationen Fremia.