Kock
Skicka ansökan 36 dagar kvar
Kock
36 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu en ny kollega i köket. Är du en av de de vi söker? Läs igenom arbetsbeskrivningarna och maila oss ert intresse. Sista ansökningsdag är 9 februari och intervjuer sker löpande.

Stort lycka till!

Men först - information.

Strax norr om sagolika Sunne, längst vackra inlandsvägen E 45 och sjön Fryken ligger Hotell Frykenstrand. Här kan våra gäster gå på promenader i skog, berg och dalar, eller ta med sin yogamatta ut i trädgården. Bada och fiska, njuta en god säsongsbetonade maträtter och bada bastubad i solnedgången vid sjön Fryken. Med denna natursköna omgivning skänker detta ro i själen och det är några av våra styrkor. Våra rum är mysiga med lantlig och i klassisk hotellmiljö med varierande storlekar på flera våningar. Våra konferensgäster möts i stora och små möteslokaler och vare sig man reser privat, i affärer eller med kompisgänget eller bröllopsparet så kan vi tillsammans skapa en helhetsupplevelse med oförglömliga minnen i genuin Värmlandsmiljö.

Här styr säsongerna vårt arbetsklimat. Sommartid och juletid har vi hög beläggning medans andra delar om året är lite lugnare. Vi har ett familjärt arbetssätt, det vill säga att vi hjälper och tar hand om varandra. Vi är stolta över vårt arbete och strävar alltid efter att bli bättre så att våra gäster kan känna sig omhändertagna och på så sätt blir budbärare av vårt goda rykte.

Bra att veta är att transportförbindelserna längs Europaväg 45 inte är de bästa så det är viktigt att du kan transportera dig själv till och från arbetsplatsen.

Hotellet är anslutet till Visita och har kollektivavtal med HRF.

Vi söker en kock.

Du har ett genuint intresse för mat och smakkombinationer. Här lagar vi maten från grunden och det krävs att du har goda kunskaper i klassisk svensk matlagning då vi är kända för god och vällagad husmanskost. I dina arbetsuppgifter ingår allt från att tillaga konferensluncher, à la carte och menyer för större event som bröllopsarrangemang och julbord. Du arbetar på egen hand och tillsammans. Du har stort ansvar och du kan leverera under högt tryck vid våra högsäsonger samt vara kreativ under lugnare perioder. Arbetstiderna varierar och schemat innebär dag och kväll. Köket städar och diskar självfallet sina ytor och lokaler samt hjälper arbetskamrater på andra avdelningar.

Kvalifikationer: Utbildning inom kök, restaurang och bar, samt tidigare arbetserfarenhet är meriterande. Viss upplärning sker även på plats.

Maila ditt CV och personligt brev till VD Patrik Mörkfors på mailadress: [email protected]

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2025-01-02
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare