Omfattning Heltid
Publicerad 2024-05-21

Restaurang Rosenhill ligger i Västerås på Universitet där vi serverar ca 200 luncher per dag samt catering. Vi levererar även ca 600 måltider till tre olika gymnasium i Västerås. Idag är vi ett team om 8 personer som jobbar på restaurangen.

Kort om tjänsten

Vi söker en glad personlighet med ett stänk entreprenörskap och som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. Idialog med våra gäster vill vi att du kanengagera och vara kreativ i frågor som matsvinn och växtbaserade alternativ.

Till din hjälp har du en egen grupp av garanterat trevliga kockar, kallskänkor och köksbiträden

En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med:

  • Planering av menyer och bokningar
  • Inköp av livsmedel
  • Inventering
  • Ansvara för egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien
  • Introduktion av personal i köket
  • Gästkontakt
  • Kassarapporter

Tillsammans med enhetschef ansvarar du för att viföljer bolagets rutiner, policys samt gällande regler.

Du är väl insatt i budgetprocessen, enhetens resultat och genomför medarbetarsamtal.

Vad säger kollegorna om Nordrest

”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

  • Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag.
  • Möjlighet att delta i motionslopp.
  • Stor kick-off för alla varje år.
  • Möjlighet till kompetensutveckling.
  • Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ.

Vem är då denna multibegåvade individ vi letar efter?

Vi tror att du är en matkreatör med fem till tio års erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare i restaurangkök. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd och har en närmast magisk förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar.

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punktermåste vi verkligen ta en kaffe:

  • Minst tre års arbetslivserfarenhet som köksmästare.
  • Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion
  • Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter
  • Kunskap i Office-paketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram mot din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang.

Ansökan: Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast 4 juni. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Unionen

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessment-metoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet Tillsvidare
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Dela annons