Presentation
Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar. Hotellet har rötter från 1897 och är omgivet av en ljuvlig Brunnspark, som också blivit utsedd till Sveriges vackraste park. Vi erbjuder ett väl varierat utbud av energigivande och avkopplande aktiviteter. Vi är en komplett konferensanläggning med hög ambitionsnivå och vår restaurang, Brunnsrestaurangen, förädlar lokala råvaror från land och hav och dukar upp för middagar med show och dans. Besök vårt härliga spa, det är till för dig, din hälsa och ditt välbefinnande. Hos oss kan du räkna med omtanke och omsorg i alla lägen!
Ronneby Brunn ingår i den Norska koncernen Norlandia Hotel Group med 28 hotell i Sverige/Norge. NHG är i en expansiv fas och för rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter och en mycket intressant framtid väntar oss.
På Ronnebybrunn så välkomnar vi våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten, för oss själva och våra gäster. Vi letar alltid efter nya sätt att utvecklas och fortsätta vara en härlig plats för alla boende och besökare. Och nu söker vi en positiv och serviceminded restaurangperson som vill vara med och utveckla vårt vackra hotell och dess F&B ben!
Vem är du?
Du har erfarenhet från restaurang samt ledarpositioner. Det är viktigt att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten, självgående och serviceinriktad. Du har förmåga att samarbeta, ta ansvar och arbeta strukturerat. Du är pedagogisk och förstår vad det innebär att arbeta med olika typer av människor, i olika åldrar och med varierande erfarenhetsnivå.
Du är en inspirerande ledare som har förmågan att se, utveckla och stötta dina medarbetare. Du inser vikten av att själv föregå med gott exempel och är villig att själv utföra samma jobb som du förväntar dig av andra. Du har en utvecklad känsla för service och är flexibel. Vi börjar 05 med frukost och slutar vid midnatt så möjligheten till ett omväxlande schema finns.
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområde
Du är med och leder vårt team av bartenders, runners, diskare och servitriser/servitörer. Du ser till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av livsmedel.
Dina arbetsuppgifter kan bestå av bland annat planering, inköp, driftsäkra, inventering samt driva medarbetare framåt. Du kommer att arbeta i driften men även coacha medarbetare och driva avdelningen framåt. Du arbetar nära vår Restaurangchef och Food & Beverage Manager då ni tillsammans ansvarar för helheten i restaurangen. Konferens, luncher, middagar så som 3-rätters samt bufféer av olika slag, shower, julbord och massa roliga events stora som små. Vi kan ha väldigt mycket besökare under en tid så viktigt är att man klarar av högt tempo och en god logistiskt tänk för att klara denna roll. Vi kan växla från mindre folk i lokalerna till mycket bara på några dagar.
Kvalifikationer och färdigheter
Förmåner