Arbetsbeskrivning
Har du ett passionerat intresse för mat och är en bra lagkamrat?
Utmaningen
Vi söker en självständig kock som ska ansvara för att på ett professionellt sätt tillhandahålla god service till restaurangens gäster samt erbjuda varierad och vällagad mat.
Du kommer att vara en del i ett team som har stor respekt och uppskattning för varandra och som ansvarar för att hela kedjan i restaurangen fungerar. Du är behjälplig med framtagning av menyer, säkerställer god matkvalitet, jobbar aktivt på att öka andelen närproducerade råvaror och tillagar givetvis välsmakande måltider.
I rollen ingår att kontinuerligt förbättra service- och matupplevelsen för våra medarbetare och kunder och du är med och ansvar för att regelverken för såväl mathantering som hygien följs
Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i restaurangkök. Du har gymnasial kockutbildning eller annan köksutbildning som är lämplig för tjänsten samt aktuell kompetens inom hygien och livsmedelshantering. Du bör även vara förtrogen med planerings- och köksekonomi. Om du har utbildning inom specialkost är det meriterande. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.
Är du den vi söker?
Du är antagligen en person som är driftig och får saker att hända. Du har sinne för ordning och reda och har en hög stresströskel. Vi tror också att du har hög social kompetens och lätt för att skapa laganda. Du tycker att det är roligt att arbeta med service och med ditt engagemang och din passion bidrar du till att stärka Kinnarps varumärke.
Vad gör detta till din utmaning?
Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som kock till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!
Nyfiken på oss?
Här kan du läsa mer om restaurangen, vår verksamhet, lokaler, menyer m.m: Jallerian
Tillträde 2025-02-03 eller enligt överenskommelse
Placeringsort Kinnarp
Varaktighet Tillsvidare, 6 månaders provanställning
Arbetstid Heltid, dagtid
Vill du veta mer?
Kontakta Kökschef Erik Larson, tel. 0515-388 02.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast 2024-12-15. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.