Vi söker nu en erfaren, passionerad och kreativ Souschef som vill vara med och utveckla vårat kök med fokus på Restaurang Panza men även övriga kök ihotellet
Vem söker vi:
Du som är souschef och redo för nästa utmaning. Du har ett naturligt ledarskap, kan peppa arbetsgruppen och har ett sinne för ordning och reda samt som vill vara med att påverka framåt.
Du har goda kunskaper inom gastronomi, köksekonomi och även en god förmåga att planera och strukturera arbetet.
Du har erfarenhet och kunskap att leda personal och ta stort ansvar i köket. Din tjänst kräver lösningsorientering och öppenhet för gästens önskemål.
Du har ett brinnande matintresse, är kvalitetsmedveten och fungerar bra i ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Kvalifikationer:
Minst 5 års erfarenhet av a la carte och konferensmiddag.
Minst 3 års erfarenhet som souschef
Brinner för matlagning
Har god ledarskapsförmåga
Praktikaliteter:
Vi ser framemot att höra från dig!