Kock/Chef
Skicka ansökan 71 dagar kvar
Chef Kock
71 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. På Boulebar lagar vi sydfransk mat från grunden, hög kvalité på både hantverk och råvaror är viktigt för oss. Hoppas du gillar det med. Vi har plats för både dig som har mycket erfarenhet i köket sen tidigare samt dig som vill utvecklas och lära dig mer!

Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som är viktiga för att vi skall trivas ihop:

- Älskar ditt hantverk och är nyfiken på att lära dig nytt

- Är inte rädd för att variera mellan kall/varm stationer

- Ansvarsfull och ordningsam

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Tillsammans jobbar vi varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster en unik upplevelse.

Anställningsvillkor

Var: Boulebar Slottsgatan, Örebro

Anställningsform: Timanställning vid behov eller på procent

När: Start omgående

Vi är anslutna till kollektivavtal.

OM OSS

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Idag finns det totalt 12 Boulebarer i Stockholm, Göteborg, Örebro, Malmö, Köpenhamn, London och fler är på gång. Tillsammans omsatte de över 190 miljoner kronor under 2019. Och tack vare de 160 anställda boulenördarna ökar antalet besökare för varje år. Dessutom anordnas vanligen den grandiosa boulefestivalen ”La Majonnaise” i Rålambshovsparken under augusti.. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis.

Känner du igen dig i beskrivningen, ansök redan idag. Urvalet sker löpande. Har du frågor?

Kontakta mig på [email protected] Vi ser fram emot att höra mer från dig!

SLOTTSGATAN LOOKING FOR: CHEFS

We believe that you think like us, that service is always in focus and that you really love people. At Boulebar we cook southern French food from scratch, high quality of both craftsmanship and raw materials is important to us. Hope you like it too. We have room for both you who have a lot of experience in the kitchen before and you who want to develop and learn more!

Here we have listed characteristics and experiences that are important for us to thrive together:

Love your craft and are curious to learn new things

Is not afraid to vary between cold / hot stations

Responsible and orderly

We offer an exciting workplace with lots of joy and care. Together we work every day to develop and offer our guests a unique experience.

Terms of employment

Where: Boulebar Slottsgatan, Örebro

Form of employment: After agreement

When: Start as soon as possible

We are affiliated with collective agreements.

ABOUT US

We offer an exciting workplace with lots of joy and care. Just like society, boulebar is facing an exciting year. We are now about 150 employees at ten boulebars in sweden and denmark. And the journey has just begun. Some would probably call us nerds. But the whole thing is about love for people. Between us in the company and to everyone who visits us. The company's core values have followed since the start in 2000 and permeate the entire business. Boulebar is based on joy, curiosity and adventure. Or as we ourselves say: freedom community and a glass of pastis. Read more about us here.

If you recognize yourself in the description, apply today. The selection is ongoing. Do you have questions? Contact me at [email protected] We look forward to hearing more from you!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Mer info

Anställningsform -
Publicerad 2024-10-08
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 2
Varaktighet -
Hemsida Länk