Produktionsledare & packare (vikariat)
Skicka ansökan

Vill du vara med och utmana livsmedelsbranschen i ett initiativrikt e-handelsföretag som vet att kor är en del i ett större kretslopp? Sök tjänsten som vikarierande produktionsledare på vårt styckeri i Uddevalla! Under ett års tid kommer du att ingå i ett ambitiöst team som har siktet inställt på att lämna över ett rikare ekosystem till nästa generation. Efter vikariatet kommer det att finnas möjlighet till fortsatt fast tjänst inom produktionen.


Tjänsten tillträdes

11 november eller enligt överenskommelse

Om oss

Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän som gemensamt bestämde sig för att bygga en närmare relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm- och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå. Förutom enskilda detaljer har vi även en rad förädlade produkter så som korvar, benbuljong och charkprodukter i vårt sortiment. Merparten av vår försäljning går via vår e-handel grönagårdar.se, men du hittar också våra produkter i välsorterade livsmedelsbutiker, på restauranger och i både offentliga och privata storkök.

Om personen vi söker:

Vem är du?

Du är strukturerad, driven och stresstålig. Du har tidigare erfarenhet av produktionsledning, personalansvar och livsmedel i roller som exempelvis teamleader, butikschef eller platsansvarig där du lett ett mindre team inom sektorer som daglivaruhandeln eller storkök.

Du kommer jobba i och med produktionen som består av sju medarbetare med lång erfarenhet inom branschen som styckar, packar och plockar. I samma byggnad sitter även sälj- samt kundservicepersonal som du kommer att ha löpande tät dialog med och agera länk mellan produktion och försäljning.

Rollen är perfekt för dig som känner igen dig i beskrivningen “positiv problemlösare”, som ser möjligheter istället för problem och kan leda gruppen inifrån produktionen med gott exempel. Du är en glädjespridare som tar egna initiativ, klarar av att jobba i högt tempo och vill jobba med att utveckla gruppdynamiken hos personalen samt effektivisera och optimera produktionen. Du ska också kunna hantera bemanningen utifrån sjukdomar och kortare ledigheter samt vara delaktig i eventuell fyllnadsrekrytering.

Om tjänsten

Tjänsten innefattar att produktionsleda 40-50% av tiden och att under resterande tid jobba med att packa kött samt plocka ordrar till e-handel och företag, tillsammans med produktionspersonalen.

Arbetsuppgifter i korta drag

  1. Produktionsplanering. Planera produktionen dag för dag och vecka för vecka med en tydlig plan för packare, plockare och styckare.
  2. Ansvara för god och säker arbetsmiljö samt säkerhet.
  3. Ansvara för att produktionen möter efterfrågan med kvalitet, utan leveransmissar och onödig övertid.
  4. Planera och beställa förbrukningsvaror och förpackningsmaterial.
  5. Bokning och planering av charkproduktion/förädling som sker hos extern producent.
  6. Praktiskt hygienansvar med provtagning, uppföljning och kontroll.

Tjänsten är tydligt målsatt för att möta försäljningens krav på produktionen samt att jobba vidare med gruppdynamiken hos personalen.

Du rapporterar under början av vikariatet direkt till VD samt försäljningschef. Sedan kommer du att rapportera till ordinarie produktionschef.

Arbetstiderna är måndag–fredag 06.00-15.00

Skicka ansökan

Mer info

Omfattning Heltid
Varaktighet 6 Månader eller längre
Antal platser 1
Lön Fast månads- vecko- eller timlön

Dela annons