OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.

Kallskänka med Passion för Bakverk och Sötsaker till Bistro Victor/Orgio
Skicka ansökan Annonsen har utgått
Kallskänka
Annonsen har utgått

Arbetsbeskrivning

I Solna strand, precis i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, håller kvarteret Origo just nu på att ta form. Det är Humlegården Fastigheter som utvecklar området och har givit Sabis förtroendet att sköta och driva servicetjänster, restaurang, café och möteslokaler i fastigheten. Inflyttning sker under hösten 2023 och bygget och projekteringen av de 50 000 kvadraten är i full gång.

Om rollenSom kallskänka hos oss har du en central roll i vårt team. Du kommer att ansvara för att planera, förbereda och presentera ett varierat utbud av frukostar, luncher och fika, inklusive sallader, wraps, soppor och smörgåsar. Tillsammans med köksmästaren kommer du att delta i menyutvecklingen, särskilt med fokus på desserter och lättare rätter, där säsongens råvaror står i centrum.

Du kommer att få utlopp för din kreativitet genom att tillaga och presentera olika bakverk och desserter, både traditionella och moderna, som speglar caféets standard. Utöver detta kommer du att förbereda förmiddags- och eftermiddagsfika för konferenser samt vara delaktig i planeringen och genomförandet av kvällsevent.

En viktig del av rollen är också att hantera inköp och lagerhållning av råvaror för caféet, i nära samarbete med köksmästaren, för att säkerställa att allt är på plats inför service.

Din profilVi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som kallskänka, gärna med inslag av konditoriarbete. Du har goda kunskaper om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder, särskilt vid hantering av leveranser och vid tillagning av café- och bageriprodukter. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team för att säkerställa en effektiv produktion och leverans av högkvalitativa produkter, även under press och inom givna tidsramar.

Det är meriterande om du har arbetat inom en liknande verksamhet som café, bageri eller restaurang med fokus på kallskänk och bakverk. Grundläggande kunskaper eller intresse för konditoritekniker och en vilja att utveckla dina färdigheter inom bakning är ett plus. Vi värdesätter också din förmåga att utveckla nya idéer och smakkombinationer för att ständigt förnya och förbättra vårt utbud.

Som person är du kreativ, har ett öga för detaljer och är ständigt på jakt efter nya sätt att överraska våra gäster med både smak och estetik. Du har en kundfokuserad attityd och strävar efter att överträffa våra gästers förväntningar. Du trivs med att arbeta i ett team men kan också arbeta självständigt när det behövs. Att ha kul på jobbet med både kollegor och gäster är viktigt för dig!

Vi erbjuder dig

· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete

· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer

· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget

· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.

Ansökan

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Tim Back på [email protected]

Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss!

Mer info

Anställningsform -
Publicerad 2024-09-06
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare
Hemsida Länk