Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!
Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.
Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats!
Nu söker vi dig som med helhetsblick och känsla för ordning & reda, brinner för service och är beredd att hugga i när det behövs - är du den vi söker?
Hovmästare i Saluhallen
Nu söker vi en Hovmästare till vår restaurang Saluhallen. Här erbjuds magiska bufféer, med möjlighet att ta emot över 500 gäster. Det här är restaurangen som täcker upp det mesta. Sida vid sida väntar maträtter för alla smaker för både stora och små.
Hovmästarens främsta uppgift är att vara synlig i verksamheten och säkerställa en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du fungerar som Service Managers operativa stöd, där du motiverar, inspirerar och stöttar dina kollegor genom hög närvaro där ni tillsammans skapar upplevelser värda att minnas. Du säkerställer att verksamheten följer de regler och rutiner som finns gällande servering av alkohol och livsmedelssäkerhet. Dessutom medverkar du i uppdatering av arbetsmanualer, utbildningsmaterial samt är delaktig i introduktioner och arbetsplatsutbildningar. Likaså kommer du att vara delaktig i den dagliga schemaplaneringen så att verksamheten är optimalt bemannat och redo att ta emot våra glada och hungriga gäster.
Vem är du?
Som hovmästare är det viktigt att du är lösningsorienterad och har ett öga för detaljer och kvalité och med god förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt. Du har en kommunikativ förmåga både gentemot kollegor och gäst, och verkar för ett gott samarbetsklimat mellan kollegor både i matsal och kök. Du gillar högt tempo och drivs av snabba utmaningar som kräver omprioritering och flexibilitet. Som hovmästare bidrar du till en god ekonomi och ser utvecklingspotential inom ditt verksamhetsområde.
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet och kreativitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag - ja då tror vi att du kommer älska att jobba som hovmästare på Liseberg Grand Curiosa Hotel!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från arbetsledande position i liknande bransch. Du har kunskap om livsmedelshantering (HACCP) samt erfarenhet av att servera alkohol på ett ansvarsfullt sätt. Vi uppskattar även om du tidigare arbetat i en verksamhet där event och större beställningar varit ett återkommande inslag, och vi värdesätter att du har ett stort intresse för och en god kännedom kring mat och dryck. Många av dina kollegor är ganska nya i branschen, varför du behöver gilla att lära upp, coacha och stödja dem.
Du visar på ett gott omdöme i ditt beslutsfattande och är en förebild för dina kollegor. Som formell utbildningsnivå har du lägst gymnasiekompetens, har du andra relevanta kurser eller utbildningar är det ett plus.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten ligger under Unionens avtalsområde.
Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till F&B Manager Joanna Haryana på telefon 031-766 7068 eller 0705-32 24 60.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, som är den 6 oktober. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen att söka!