OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.
Har du en passion för människor, erfarenhet inom serviceyrket och en förkärlek för att ge personlig service? Då är det här jobbet för dig!
Din arbetsdag ut?Du kommer huvudsakligen att arbeta i vår matsal. Där kommer du att vara en i teamet av servispersonal och hovmästare som tillsammans jobbar mot samma gemensamma mål, att ge våra gäster förstklassig service och en lycklig upplevelse.
Vem trivs här?Vi söker dig som har passion för service och har talang för att skapa en god gästupplevelse. Du har minst 1 års tidigare erfarenhet från servisyrket. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du har god vinkunskap. Hos oss får du möjlighet att jobba i en unik miljö där din talang för service kommer till användning varje dag.
Vi välkomnar dig till en härlig arbetsplats, som för många är en plats att trivas på. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande med storstadspulsen nära inpå.
Vad erbjuder vi?Vi erbjuder dig en spännande och unik utvecklingsresa med en koncern som är mån om hållbara resultat för planeten, människan och vår ekonomi.
Vi vill tillsammans med dig skapa en arbetsplats full med möjligheter och kreativitet. Vi erbjuder en trygg anställning, varierade arbetstider, bra förmåner, tjänstepension, försäkringar och villkor enligt kollektivavtal.
Mer information om rekryteringsprocessen:
Start: Omgående
Omfattning: 100 %
Antal lediga tjänster: 1
Skicka in din ansökan till oss. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om ossSvenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Bobergs Matsal,Teatergrillen, Luzette, Aira, The Hills, Riche Fenix och Ulriksdals Värdshus, Gondolen samtCafé Klotet och Pelagopå Södermalm.
I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.