OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Östgöta Kök är restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som under snart tjugo års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst. Vår resa startade med en restaurang i Norrköping där vi idag driver Östgöta Kök Nya Torget, Burgers and Bangers, Härlig pasta, GIN samt ett skärgårdshotell i Arkösund. I Linköping driver vi Östgöta Kök Garnisonen, ÖK Smak & Tak samt Fresh Market. Vi brinner för att servera vällagad mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, både på plats på våra restauranger samt via catering och på events. Vår verksamhet genomsyras av ödmjukhet, smakupplevelse, engagemang och värme.

På Grazielagar vimaten från grunden och serverar allt från Italienska klassiker eller hembakade frukostmackor eller Franska ostar och spanska charkuterier.

Restaurangen kommer ha öppet för lunch måndag till lördag och kvällsöppet torsdag, fredag och lördagar. Under övriga kvällar kommer vi sälja lokalen till företagsevent.

Restaurangen haräven en livlig delikatessdisk för den som vill plocka med sig godbitar hem. Hela restaurangens koncept bygger på en lättsam och stimmig känsla där vi suddar ut gränsen mellan restaurang och butik.

Till denna satsning söker vi nu dig som har erfarenhet av att arbeta och ledaarbetet i matsalen. Du är prestigelös och har lätt att samarbeta i team. Utöver detta besitter du dryckeskunskap i form av sommelierutbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet.

Om detta känns som något för dig, varmt välkommen med din ansökan.

Tjänsten är heltid med lön enligt övernskommelse.

Vi tillämpar kollektivavtal.

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2024-08-14
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare
Hemsida Länk