OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.
Elite Hotel Savoy, ett anrikt hotell med en spännande historia och kanske en ännu mer spännande framtid. Här är den äldsta fastighetsdelen från 1860-talet och vi är stolta över vårt arv och de traditioner vi ödmjukt tar med oss när vi mixar dåtid med nutid och öppnar dörrarna för inte bara våra hotellgäster utan lika mycket för Malmö och vår region med omnejd som söker en upplevelse som bjuder på tradition, kvalitet och flärd.
Hotellets Food & Beverage verksamhet innefattar puben Bishops Arms, vår bar och restaurang som ska öppnas upp och blomstra igen, frukost, room service och festvåning. Som Head Chef är du ansvarig för att vår frukost håller den standard våra gäster på Savoy förväntar sig. Vi har ett mycket spännande arbete framför oss i höst med vår event och festvåning. Du måste alltså gilla allt som innefattar mat på hotellet och mat det serverar vi 24 timmar om dygnet.
Vi söker dig som, tillsammans med vår Food & Beverage Manager ska ansvar för att vi alltid levererar en högklassig service till våra gäster i frukost, bar, a la carte och konferens/festvåning. Tjänsten innebär att du själv arbetar i drift, det är både dag och kvällsarbete och till en vis del administration för planering och uppföljning.
Du har minst tre års erfarenhet av en liknande roll inom hotell och restaurang. Du arbetar i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelse och som ledare tycker du om att coacha, ta ansvar, leda, motivera och engagera dina medarbetare och kollegor.
Du är positiv, noggrann, tycker om högt tempo och har förstått att vår bransch är i konstant förändring och det motiverar dig. Vi ser en proaktiv person som tycker om att bygga miljöer där människor ska trivas. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera ditt arbete så att verksamhetens alla delar levererar, Du är lösningsorienterad, har ett gott tålamod och ser dig själv som nyfiken och utvecklingsbar. Du har en passion för ditt arbete och är en tydlig ambassadör för hela hotellet.
Du har haft budget och resultatansvar samt haft personalansvar för ett köksteam. Vi ser också att du har erfarenhet av leverantörskontakter och är en van beställare. Du talar och skriver både på svenska och engelska obehindrat.