Souschef till Bistron på Torekov Hotell

Antal platser:
Yrkesbenämning: Souschef
Publicerad: 2022-05-27
Sista ansökningsdag: 2022-07-31
Stad: Båstad

Kom och jobba med oss på Torekov Hotell! Här får du arbeta i ett tajt team med höga ambitioner, fina råvaror från våra lokala leverantörer runtom på Bjärehalvön och smakinspiration från det asiatiska köket. Start omgående eller efter överenskommelse. Personalboende finns!

Vi söker dig som:

  • kan erbjuda goda referenser och minst 5 års yrkeserfarenhet
  • är kreativ och gillar fantastiska råvaror
  • har en stark känsla för kvalitet
  • kan arbeta självständigt och leda köksteamet för att nå egna och företagets mål
  • är en social, glad och energigivande person
  • är bra på att hantera stress

Om oss:

Bistron är hjärtat i Torekov Hotells verksamhet och vi är extremt stolta över vad vi presterar här i form av matupplevelser och service.

Bistron har öppet för hotellgäster, konferensgrupper och lokalbefolkning. Vi serverar frukost, fika, lunch, gör fantastiska picknickar till gäster som skall ut och vandra på vackra Bjäre, fika, loungemeny och magiska menyer och à la carte på kvällen.

Här på landet i utkanten av Torekov är vi granne och kompis med våra lokala producenter. Bjärekycklingen är klimatcertifierad, lammet har vuxit upp på Lindegrens gård och Torekovsparrisen är en historia i sig.

Varför ska du jobba hos oss?

I det här arbetet kan vi erbjuda dig bland annat:

  • gemenskap och härligt team
  • utvecklingsmöjligheter
  • generösa förmåner på koncernens anläggningar
  • erfarna ledare, kollektivavtal, ordning och reda
  • arbeta med härliga gäster och mycket sociala möten

Arbetstider och omfattning:

  • Anställningstyp: Heltid (100 %)
  • Arbetstider: Varierande arbetstid (vardagar och helger)
  • Tillträde: Augusti 2022
  • Lön: Enligt överenskommelse.

Information om jobbet

Arbetstid & varaktighet
  • Heltid
  • Tillsvidare
  • Vanlig anställning
Lön
  • Fast lön
Postadress
  • Region Torekov
  • 26978 Själaviksvägen 2
Besök hemsida
Dela