Antal platser:
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Publicerad: 2021-11-08
Sista ansökningsdag: 2021-12-08
Stad: Nacka

Brinner du för att skapa unika smakupplevelser på bra råvaror som gör gott? Nu söker vi en konditor till vårt egna bageri. Du kommer bli del av ett erfaret bageriteam med hög ambition och massor av lekfullhet.

Vår Gård välkomna både hotell och konferensgäster för att uppleva god mat, vackra miljöer och ett varmt välkomnande. I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor.

Förra sommaren öppnade vi upp ett nytt Bageri & Vincafé som fått en stilren och modern atmosfär för avslappnat umgänge. Här serverar vi frukost, konditoriprodukter, lunch och barmat. På helgerna har vi caféverksamhet där du blir en del teamet bakom. Vi bakar bröd, tillverkar konditoriprodukter både till försäljning och till våra gäster i huset. Vi har även en stor matsal med vidunderlig utsikt över Baggensfjärden där våra konferensgäster njuter av sina måltider. Vår matfilosofi är ganska enkel och lägger stort fokus på lokala råvaror i säsong för högsta kvalité och hållbarhet.

Kvalifikationer och egenskaper:

Som konditor på Vår Gård har du stort intresse av närproducerade råvaror, vackra uppläggningar och träffsäkra smakupplevelser. Du är välorganiserad, har öga för detaljer och är ansvarstagande. Du vill att dina gäster ska må bra så du har stort intresse av hälsosam mat. Din drivkraft är att skapa den bästa upplevelsen för gästen tillsammans med dina kollegor. Du gillar att jobba i team och tar gärna egna initiativ för att göra dina gäster och medarbetare extra glada. Du bör minst ha ett års erfarenhet av arbete som konditor, upplärning sker även på plats.

Information om jobbet

Arbetstid & varaktighet
  • Heltid
  • Tillsvidare
  • Vanlig anställning
Lön
  • Fast lön
Postadress
  • Region Saltsjöbaden
  • 13380 Ringvägen 6
Besök hemsida
Dela