Personligt brev Väktare

Lästid: 2 min

Malin Steigert
Malin Steigert
Malin Steigert Malin Steigert
Malin jobbar som Customer Success Manager och är utbildad civilekonom med inriktning Service Management. I rollen ingår arbete med kundrelationer, försäljning, projektledning och produktutveckling.
Uppdaterad 14 Mar 2024

Personligt brev-mallar för väktare - Gratis!

Vad ska ett personligt brev innehålla som väktare?

Här är 4 saker du bör tänka på när du ska skriva personligt brev som väktare.

Fysiska förutsättningar

Har du bra fysik är detta något du bör lyfta fram i ditt personliga brev, då du har stor nytta av att ha god fysik när du jobbar som väktare - och detta är garanterat en egenskap rekryteraren letar efter!

Har du haft liknande jobb tidigare?

Se då till att skriva detta i ditt personliga brev! Försök få med dina erfarenheter så tidigt som möjligt, helst redan i inledningen om det går. Har du relevanta erfarenheter vill rekryteraren veta det!

Social och utåtriktad

Ser du dig som en social och utåtriktad person är detta två egenskaper du bör skriva i ditt personliga brev, för då vet rekryteraren att du inte drar dig för att ta kontakt med andra eller konfrontera personer som kanske beter sig illa.

Beskriv med exempel

Tänk på att inte bara lista upp alla dina egenskaper i en lång lista, utan försök att faktiskt beskriva dem för läsaren. Skriver du att du är en social person bör du berätta om situationer som visar detta.