Personligt brev Tandsköterska

Här hittar du som tandsköterska personligt brev-tips och mycket mer:

  • Personligt brev-mallar för tandsköterska
  • Exempel, personligt brev-tips och lediga jobb

Personligt brev-mallar för tandsköterska – Gratis!

Vad ska ett personligt brev innehålla som tandsköterska?

Här har vi samlat våra absolut bästa tips till ett personligt brev som tandsköterska.

Patienten i första hand

Som tandsköterska är det en viktig egenskap att alltid sätta patienten i första hand. Därför är självklart viktigt att lyfta fram detta i ditt personliga brev och berätta att du alltid tar patienterna i första hand. Beskriv gärna hur du brukar göra detta med exempel.

Presentera dina erfarenheter

En viktig del av sitt personliga brev är att berätta om sina erfarenheter, men vad många missar här är att de enbart skriver ”Jag har erfarenhet av X” och inte visar samt styrker sin erfarenhet med exempel på vad man lärt sig eller vilken nytta man kan ha av sina erfarenheter i den här nya tjänsten. Lyckas du med det här, så kan vi lova att rekryteraren kommer få upp ögonen för dig!

Kommunikation och samarbete

Förmågan att samarbeta och upprätthålla bra kommunikation mellan flera kollegor i teamet är väldigt viktigt när man jobbar som tandsköterska. Därför är det bra att få fram detta, så rekryteraren förstår att du är en lagspelare som trivs med att samarbeta och att jobba i team.

Legitimation / utbildning

Berätta om din utbildning och vad du har för legitimation. Detta är en viktig del i jobbet som tandsköterska. Nämn namnet på utbildningen, vilken skola du gick på, åren då du läste utbildningen och eventuellt relevanta kurser (men många gånger blir detta enbart överflödig information).