Personligt brev städerska / städare

För dig som ska skriva personligt brev som städerska / städare erbjuder vi:

  • Personligt brev-mallar för dig som städerska / städare
  • Tips, exempel och lediga jobb för lokalvårdare

Personligt brev-mallar för städare / städerska

Vad ska man ha med i ett personligt brev som lokalvårdare?

När du söker jobb som lokalvårdare är det viktigt att du lyfter fram dina främsta egenskaper, exempelvis att du är noggrann och självgående, som är två viktiga egenskaper som städare.

Noggrannhet

Att vara noggrann har man mycket stor nytta av i jobbet som städare eller städerska och detta bör du verkligen lyfta fram i ditt personliga brev, då det är egenskaper många rekryterare söker i en städare.

Organiserad

Är organiserad en egenskap som passar in på dig bör du få med detta i ditt personliga brev. Oavsett yrke uppskattar rekryterare personer som har ordning och reda och koll på sina arbetsuppgifter, inte minst i jobbet som städare.

Självgående

Att vara självgående och initiativtagande är viktigt som städerska / städare. Ibland jobbar man i team och ibland individuellt och då är det viktigt att man kan sköta sina arbetsuppgifter individuellt och arbeta självständigt.

Arbetsmoral

Som lokalvårdare är det viktigt med hög arbetsmoral. Försök att beskriva varför du har hög arbetsmoral och kanske varför du söker precis denna typ av arbetsplats. Visa gärna detta med exempel som belyser din höga arbetsmoral.