CV Vårdbiträde

Ska du skriva CV som vårdbiträde och behöver hjälp? Här delar vi med oss av:

  • Kostnadsfria CV-mallar för vårdbiträde
  • Skrivtips till ditt CV
  • Exempel på olika typer av CV
  • Lediga vårdbiträde-jobb

Gratis nedladdning av vårdbiträde-CV-mall

Ska du söka jobb som vårdbiträde har du hamnat helt rätt. Här delar vi vår populäraste CV-mall samt våra bästa tips till hur du skriver ett bra CV som vårdbiträde.

4 tips för ett bra vårdbiträde-CV

  1. Varför är du den bästa kandidaten för jobbet? - Inled ditt CV med att kort motivera varför du är den bästa kandidaten för just den här tjänsten som vårdbiträde. Försök fånga läsarens intresse, så hen vill fortsätta läsa ditt CV.
  2. Börja med din erfarenhet - Så tidigt som möjligt i ditt CV bör du lyfta fram din erfarenhet. Skriv upp tidigare jobb, platsen och dina arbetsuppgifter. Men tänk på att enbart ta med erfarenheter som är relevanta för just den här tjänsten!
  3. Utbildning / praktik - Glöm inte att nämna relevanta utbildningar du fullföljt och/eller praktikuppdrag du haft. Du kan dock utelämna de utbildningar/praktiktjänster som inte är relevanta för den här tjänsten.
  4. Tänk kort och koncist - En rekryterare går igenom många CV:n och personliga brev i en rekryteringsprocess, så tänk på att bara ta med det viktigaste och att du lyfter fram det viktigaste först. 1 A4-sida är ett bra riktmärke för längden på ditt CV.

Inspireras av fler CV-mallar