CV Socionom / Kurator

Här kan du som socionom eller kurator:

  • Ladda ner CV-mallar för socionomer
  • Se exempel på CV:n
  • Få CV-skrivtips
  • Söka lediga jobb inom socialt arbete

CV för dig som socionom / kurator

Här ser du vår populäraste CV-mall för socionomer och kuratorer. Ladda ner vår mall helt gratis, så får du snabbt ett snyggt, modernt och proffsigt CV. Vi har även ett matchande personligt brev för socialt arbete.

4 tips för dig som ska skriva CV som socionom

  1. Anpassa din ansökan efter tjänsten du söker – Visa rekryteraren att du läst på om företaget och att du skrivit ditt CV specifikt för den här tjänsten. Det visar prov på engagemang.
  2. Var förklarande – Berätta gärna på vilket sätt du har hjälpt människor eller ge exempel på resultat du uppnått i ditt yrke som socionom eller kurator.
  3. Ta bara med relevant information – Arbetsgivaren bryr sig inte om vad du arbetade med på ditt första sommarjobb för 10 år sedan. Lyft istället fram saker som är relevanta för jobbet du söker.
  4. Håll dig kort – Ditt CV bör inte vara mer än 1 A4-sida, men max 2 sidor! Kom ihåg att arbetsgivaren lägger ungefär 1 minut på att läsa igenom ditt CV, så det gäller att få sagt det viktigaste!

Våra CV-mallar har skapats av copywriters och designers, för att du ska få ett proffsigt CV i snygg layout. Alla mallar har skapats i Word-format, så du enkelt ska kunna redigera dem och sätta din personliga prägel på ditt CV.

Fler CV-mallar att ladda ner