CV Civilingenjör

Här har vi samlat tips till CV för civilingenjör och mycket mer:

  • Ladda ner gratis CV-mallar
  • Få tips på vad du ska ha med
  • Se exempel på flera olika CV:n
  • Hitta lediga civilingenjör-jobb

Civilingenjör-CV-mall – gratis att ladda ner

Ska du söka jobb som civilingenjör och behöver lite hjälp med ditt CV? Här delar vi med oss av våra fyra bästa tips för ett bra civilingenjör-CV och visar upp vår populäraste CV-mall för dig som civilingenjör. För mer inspiration kan du även kolla in den här sidan med CV-mall för ingenjör.

4 tips för att skriva ett bra civilingenjör-CV

  1. Vad utmärker just dig som civilingenjör? - Berätta om din utbildning och berätta lite kort om vilket område du valt att fokusera på. Lyft gärna fram konkreta exempel på hur du bidrog till din förra arbetsplats.
  2. Kan du använda statistik/siffror för att visa dina kompetenser? - För att visa hur bra du är inom ett område kan du använda statistik, siffror eller skalor. Till exempel dina datorkunskaper eller kunskaper inom ett visst program, men tänk bara på att enbart berätta om de kompetenser som är relevanta för tjänsten du söker.
  3. Lyft bara fram det som är relevant - En rekryterare får ofta in väldigt många ansökningar och arbetsmarknaden för civilingenjörer kan vara tuff att få jobb inom, så därför är det viktigt att du enbart lyfter fram det som verkligen är relevant för tjänsten du söker. Tänk kort och koncist!
  4. Matcha ditt CV med jobbannonsen - Läs noggrant igenom jobbannonsen och vad som förväntas av dig, för att sedan kunna anpassa ditt CV och dina kompetenser efter tjänsten du söker. Här får du verkligen en fingervisning på vad som är relevant att få med i CV:t!

Inspireras av fler CV-mallar