Personligt brev Civilingenjör

Här får du som civilingenjör hjälp med ditt personliga brev och mycket mer:

  • Personligt brev-mallar för civilingenjörer
  • Tips, exempel och lediga tjänster

Personligt brev-mallar för civilingenjör - Gratis!

Vad ska ett personligt brev innehålla som civilingenjör?

Här har vi sammanställt våra bästa tips till dig som civilingenjör när du ska utforma ditt personliga brev.

Problemlösare

Är du en problemlösare som tycker om att lösa problem och hitta lösningar på saker och ting? Då är detta definitivt något du bör lyfta fram i ditt personliga brev som civilingenjör, eftersom detta är egenskaper många rekryterare letar efter när de anställer civilingenjörer.

Lätt för att kommunicera

En viktig egenskap som civilingenjör är förmågan att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt, och detta är något många rekryterare letar efter i civilingenjörer. Därför ska du absolut få med detta i ditt personliga brev (om det stämmer in på dig såklart)!

Få med dina erfarenheter tidigt

Har du jobbat som civilingenjör tidigare? Då ska du definitivt ta med detta så tidigt som möjligt i ditt personliga brev. Sammanfatta gärna din erfarenhet med en mening redan i sammanfattningen längst upp i ditt personliga brev.

Läs på om företaget

Lägg ner tid på din ansökan för att den ska bli så bra som möjligt och ta dig tiden att läsa på om företaget, så rekryteraren ser att du verkligen är intresserad av det här jobbet. När du gjort din research gäller det bara att få ner det i print!