Regionschef kök
Om tjänsten: Som regionchef kök hos oss leder och driver du Sumo Sushis kök till framgång. Du kommer att spela en nyckelroll i att säkerställa att våra restauranger levererar en enastående matupplevelse till våra gäster samtidigt som du leder och stödjer dina kökspersonal.
Du kommer att arbeta nära andra chefer och rapportera till ledningsgruppen.
Ansvarsområden
-Övervaka och styra restaurangernas dagliga drift för att säkerställa överlägsen service och kundnöjdhet.
- Rekrytera, träna och utveckla personal för att säkerställa att all kökspersonal når sin fulla potential.
- Ansvara för att upprätthålla höga standarder för kvalitet, hygien och säkerhet inom restaurangerna.
- Genomföra affärsplaner och strategier för att maximera lönsamhet och tillväxt inom regionen.
- Bygga och upprätthålla starka relationer med gäster och uppdragsgivare för att säkerställa en framgångsrik verksamhet.
- Arbeta kontinuerligt med att utarbeta meny förbättring.
- Ansvar för budget och kostnader för avdelning kök i samtliga enheter inom arbetsområde.
Om dig: Du har minst tre års erfarenhet med en roll som kock med större ansvarsuppgifter. Som person är du handlingskraftig och prestigelös. Du har mycket god social kompetens och kan prioritera din tid och hålla deadlines för att uppnå affärsmål. Du har goda kommunikationsfärdigheter både verbalt och skriftligt.
Vi erbjuder: En rolig och omväxlande tjänst där du ges möjlighet till stort eget ansvar i en spännande och dynamisk arbetsmiljö med möjlighet att påverka och driva förändring.
Möjlighet att växa och utvecklas i en framstående restaurangkedja.
Skicka in din ansökan idag och bli en del av Sumo Sushi! Varmt välkommen med din ansökan!
----------------------------------------------------------------------
Regional Kitchen Manager
About the Role:
As the Regional Kitchen Manager with us, you will lead and drive Sumo Sushi's kitchens to success. You will play a key role in ensuring that our restaurants deliver an outstanding dining experience to our guests while leading and supporting your kitchen staff. You will work closely with other managers and report to the management team.
Responsibilities:
About You:
You have a minimum of three years of experience as a Kitchen chef with greater administrative tasks. As a person, you are proactive and unpretentious (or: down-to-earth). You have very good social competence, can prioritize your time, and meet deadlines to achieve business goals. You have good communication skills, both verbally and in writing.
We Offer:
A fun and varied role where you are given the opportunity for great individual responsibility in an exciting and dynamic work environment with the ability to influence and drive change.
Submit your application today and become part of Sumo Sushi! A warm welcome with your application!
Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.