OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.
THE SPARROW HOTEL
The Sparrow Hotel är ett elegant och modernt hotell beläget i hjärtat av Stockholm. Vi strävar efter att erbjuda våra gäster en minnesvärd och förstklassig upplevelse. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativ mat och service till våra gäster.
OM BISTRON
Sparrow Winebar & Bistro är en klassisk fransk bistro, vilket speglas både i atmosfär och på menyn. Köket serverar allt från rustika rätter till moderna tolkningar av franska klassiker, alltid tillagade med omsorg och kärlek för råvaran. Med noggrant utvalda viner och en passion för smaker, strävar vi efter att skapa en genuin fransk matupplevelse för våra gäster.
OM ROLLEN
Som souschef kommer du att vara köksmästarens högra hand och spela en nyckelroll i den dagliga driften av vårt kök. Du kommer att vara ansvarig för att säkerställa att alla rätter håller högsta kvalitet och att köket fungerar smidigt och effektivt.
Vi söker dig som:
Vi erbjuder:
Anställningen omfattas av kollektivavtal med HRF.
Som en del av vår rekryteringsprocess utför vi bakgrundskontroller.
Vi motser din ansökan senast den 29/11-2025.