À la Carte-kock & Servitör/Servitris i vackra Lofoten, Norge
Plats: Lofoten – ett naturskönt område i norra Norge med närhet till havet, fjordar och spektakulära vyer.
Verksamhetsperiod: Maj till september/oktober.
Möjlighet till tillsvidare för rätt person finns.
Logi erbjuds.
Ett charmigt 3-stjärnigt hotell i hjärtat av Lofoten söker nu tre engagerade À la Carte-kockar samt fyra erfarna servitörer/servitriser för sommarsäsongen 2025. Hotellet har 24 rum och tar emot gäster från hela världen som vill uppleva det arktiska landskapet, fiske, fjällvandring och den lokala kulturen.
Restaurangen erbjuder skandinavisk mat i à la carte-form med fokus på fisk- och kötträtter. Här finns även bar, lounge, uteservering och en avslappnad men professionell arbetsmiljö där kvalitet och service står i centrum.
Lediga tjänster:
À la Carte-kockar (3 tjänster) – Start i maj
Arbetsuppgifter:
Kvalifikationer:
Servitörer/Servitriser (4 tjänster) – Start i maj
Arbetsuppgifter:
Kvalifikationer:
Vad som erbjuds:
Intresserad?
Skicka din ansökan med CV och referenser så snart som möjligt till: [email protected]
Märk ämnesrad: À la Carte-kockar Norge
Väl mött!