Arbetsbeskrivning

Centralkök i Eksjö Vi söker Kock som brinner för matlagning – kom med din ansökan till område måltid Eksjö på Höglandssjukhuset! Du som söker är utbildad kock och har erfarenhet från att jobba i storkök. Meriterande är kunskap och praktisk tillagning av specialkost och hållbara måltider. Du har utbildning och god kännedom om livsmedelshygien och egenkontrollprogram. Vi erbjuder dig Vi erbjuder ett varierande arbete och vi ser positivt på rotation inom arbetsgruppen. Som medarbetare i Region Jönköpings län har du tillgång till sjukhusets friskvårdsanläggning. Den är utformad så att man ska kunna utöva friskvårdsaktivitet för att må bra, oavsett fysisk nivå och tidigare erfarenhet av träning. Arbetsuppgifter Vi tillhandahåller mat och måltider till regionens sjukhus för inneliggande patienter. Dessa tillagas genom pastöriseringsmetoden och på så vis kan vi erbjuda måltider dygnet runt. För att du ska trivas hos oss Vi söker dig som har kunskap inom matlagning. Som person drivs du av att lära dig nya saker, tar snabbt till dig ny information och anpassar dig efter situationen. Du är ansvarsfull, lojal, strukturerad och tar dig an arbetsuppgifter med glädje och energi. I arbetet kommunicerar du mycket med kollegor och kunder, vi vill därför att du har grundläggande kunskap i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Detta värderar vi högt Vi värderar ett genuint intresse för mat, kvalitet, samarbetsförmåga och service i fokus. Vi arbetar hela tiden med förbättringar vilket gör att du behöver vara lösningsorienterad och nytänkande. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten. Vi har hög ambition inom hållbarhet och lagar maten med svenska råvaror. Vi använder stor andel ekologiskt och vi är KRAV certifierade. Så här gör du om du är intresserad Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Michael Fager, 076-1351844, 010-2434205 [email protected]. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ange eventuell praktik- och arbetslivserfarenhet i din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 217 april. Välkommen med din ansökan!

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2025-03-27
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Liknande jobb

Sommarjobb Kock Frukostvärd Värd/Värdinna Säsongspersonal Servitör/servitris
19 mars
Cafébiträde Köksbiträde Caféansvarig Servispersonal Restaurangchef Restaurangbiträde Servitör/servitris
4 mars
Köksbiträde Grillbiträde Servispersonal Gatuköksbiträde Restaurangbiträde Servitör/servitris
5 mars
Sommarjobb Kock Köksbiträde Kockbiträde Gatuköksbiträde
4 mars