Restaurangansvarig / Hovmästare
Vi söker dig som älskar att skapa minnesvärda gästupplevelser i världsklass
2022 öppnade vi vår sommarrestaurang i Fabriken på Salthamn, strax norr om Visby • Under den hösten blev vi omnämnda i prestigefulla Forbes magazine bland ”Next Place to Eat ”
Efter ytterligare två framgångsrika somrar söker vi nu dig som vill vara med på vår fortsatta resa framåt och utveckla denna plats ytterligare. Med både Cafe, Restaurang och Event/Konsertytor finns mycket spännande att se fram emot inför sommaren 2025.
Om tjänsten
För oss är det viktigaste att du trivs att jobba i ett litet Team och ge utmärkt service till samtliga våra gäster och besökare samt att du har några års dokumenterad ledarerfarenhet från restaurang eller festvåning. En stort intresse för mat och dryck och människor ser vi som en självklarhet.
Jobbet är varierande med arbetstid både dag och kväll och du jobbar själv operativt den dagliga driften och servicen. Övriga ansvarsuppgifter för restaurang ansvarig hovmästare är:
- Ansvar för att leda dagliga driften i Restaurang
Vem är du ?
Vi tror att du älskar att jobba med människor och att vara bland gästerna där det händer och att delta. Du jobbar för att driva verksamheten framåt och delar med dig av idéer och tankar till dina kollegor. Du är välorganiserad, noggrann och stresstålig samt och har blick för detaljer.
Övriga önskvärda kvalifikationer och egenskaper:
Dessvärre har vi inte möjlighet att erbjuda boende på Salthamn
Tjänsten är en säsongs anställning med start i mitten av maj fram till slutet av augusti, med möjlighet till förlängning.