Kock till restaurang och mikrobryggeri i Söderköping
Skicka ansökan 85 dagar kvar
Kock
85 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Kock till Lock, Hop & Barrel – Söderköping

Är du en passionerad kock som älskar amerikansk mat och hantverksöl? Vill du arbeta i ett kreativt kök med högkvalitativa råvaror? Lock, Hop & Barrel – Söderköpings mikrobryggeri och amerikanska restaurang – söker nu en erfaren och engagerad kock till vårt köksteam!

Om oss

Lock, Hop & Barrel är en unik restaurang och bryggeri där kärleken till god mat och öl står i centrum. Vi serverar klassiska amerikanska rätter med en modern twist, alltid med fokus på smak och kvalitet. Hos oss är stämningen avslappnad, men passionen för mat och dryck är på topp!

Om rollen

Som kock hos oss kommer du att:

  • Förbereda och tillaga rätter från vår amerikanska meny
  • Bidra med idéer till nya rätter och menyer
  • Arbeta med färska, kvalitativa råvaror
  • Säkerställa att köket håller högsta hygienstandard
  • Samarbeta nära med köks- och serveringspersonal för bästa gästupplevelse

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av att arbeta som kock
  • Har passion för matlagning och vill utvecklas i yrket
  • Är stresstålig och trivs i en tempofylld miljö
  • Är en lagspelare med positiv inställning
  • Har god förståelse för livsmedelshygien och säkerhet

Vi erbjuder

  • En dynamisk och kreativ arbetsmiljö
  • Möjlighet att arbeta med ett passionerat team
  • Konkurrenskraftig lön och personalförmåner
  • Chansen att vara en del av Söderköpings mest spännande mikrobryggeri och restaurang

Låter det som något för dig? Skicka din ansökan med CV och en kort presentation av dig själv till [email protected] så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att välkomna en ny stjärna till vårt team! 🍔🍺

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2025-02-03
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 4
Varaktighet 3 - 6 Månader
Hemsida Länk

Ansök utan CV










Liknande jobb

Kock Köksbiträde Kockbiträde Gatuköksbiträde
4 mars
Sommarjobb Kock Frukostvärd Värd/Värdinna Säsongspersonal Servitör/servitris
10 mars
Cafébiträde Köksbiträde Caféansvarig Servispersonal Restaurangchef Restaurangbiträde Servitör/servitris
4 mars