Kock
Skicka ansökan 49 dagar kvar
Kock
49 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Kock till Ponti

Ponti är en bar & restaurang som öppnar våren 2025 på Nytorget i Stockholm. Vi är influerade av det italienska köket och med inspiration från Kaliforniens italiensk-amerikanska restauranger, där säsongsbetonade råvaror sätter sin prägel på menyn.

Om tjänsten:

Tjänsten är på heltid. Arbetspassen är uppdelade i kvällspass och prepp-pass. Köket är öppet mellan 16: 00-23.00 varje dag. Under service ansvarar man för sin station, arbetet sker i nära samarbete med kollegorna i köket och serveringen.

Du är en person som:

  • Brinner för och ser det vackra i matlagning från grunden.
  • Älskar mat och dryck som värmer både kropp och själ.
  • Prioriterar att trivas och må bra på arbetet och vill arbeta inom en trygg koncern med fokus på kvalitet och internutbildningar som fortsätter att utvecklas och växa.
  • Vill ha en karriär inom restaurang.
  • Är snabblärd, ha lätt för att ta till dig instruktioner och feedback.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Förberedelse och tillagning av rätter enligt recept och standarder.
  • Arbeta och förädla färska och säsongsbetonade råvaror.
  • Säkerställa att alla rätter presenteras på ett estetiskt tilltalande sätt.
  • Kontrollera och säkerställa kvaliteten på alla ingredienser och färdiga rätter.
  • Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö.
  • Delta i arbetet med menyplaneringen och ta fram nya rätter.
  • Delta i inventeringskontroller och säkerställa att köksförrådet är välfyllt och organiserat.
  • Arbeta nära andra kockar och kökspersonal för att säkerställa smidiga köksoperationer.
  • Vara en förebild i köket genom att visa professionalism, kreativitet och en positiv attityd.
  • Sträva efter att överträffa gästernas förväntningar genom att leverera enastående kulinariska upplevelser.
  • Nivån på matlagningen är hög och kräver stora kunskaper om råvaror, tillagningsmetoder och presentation.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av minst två års arbete i professionellt kök är ett måste.
  • Utbildning inom matlagning/kockprogram är fördelaktigt.
  • God förståelse för livsmedelshygien och säkerhetsstandarder.
  • Förmågan att arbeta bra under tryck och som en del av ett team.

Vi erbjuder:

  • Kollektivavtal med individuell lönesättning.
  • Stora karriär- och utbildningsmöjligheter, både på Ponti och inom gruppen.
  • Förmånlig personalrabatt på Ponti och våra andra restauranger.
  • Årligen återkommande inspirationsresa tillsammans med kollegorna.

Känner du igen dig? Då kan det vara dig vi söker!

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2025-01-10
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 3
Varaktighet Tillsvidare