Är du en erfaren bagare som brinner för att leda, inspirera och ta fram nya produkter? Som bagerichef hos oss ges du möjligheten att kombinera din passion för bagerihantverket med ledarskap.
På Leijon Stenugnsbageri & Konditori förädlas noga utvalda råvaror till oemotståndliga bakverk som genom ett välkomnande och personligt bemötande ger kunden en upplevelse och sprider glädje.
Som bagerichef är dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi letar nu efter rätt person för ett större ansvar i vårat bageri. För att lyckas med rollen som ledare för bageriet.
I bageriet jobbar du med sedvanliga uppgifter i ett hantverksbageri såsom avbakning, uppslag, köra deg, sötebröd och kavlade degar. Vi jobbar i säsong och hittar ständigt på nya produkter. Arbetstiderna är varierande med start från kl. 03.00 på morgonen och med schemalagt helgjobb.
Som chef och ledare jobbar du även tätt med ledningen för planering och struktur av avdelningen.
Flera års erfarenhet i yrket och ledarerfarenhet värderas.
Tjänsten är heltid med tillträde så snart som möjligt, lön enligt kollektivavtal. Provanställning kan komma att tillämpas.
Vi intervjuar löpande – vänta inte med att skicka in din ansökan!
Om Leijon Stenugnsbageri & Konditori.
I augusti 2017 öppnades Leijon Stenugnsbageri & Konditori i Sala backe, Uppsala. Idag har vi 3 enheter i Uppsala. Grundare är Frida Leijon vinnare av Årets Konditor 2016, Konditorernas Konditor 2018 och 2021. Hon skapade även Prins Carl Philip och Prinsessan Sofias Bröllopstårta i juni 2015.
Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.