Vi söker en bagare till en 100% tjänst hos oss på Leijon Stenugnsbageri & Konditori.
Vill du arbeta på ett bageri och konditori där både produkter och service hela tiden strävar efter toppklass? På Leijon Stenugnsbageri & Konditori förädlas noga utvalda råvaror till oemotståndliga bakverk som genom ett välkomnande och personligt bemötande ger kunden en upplevelse och sprider glädje.
Vi söker dig som värderar hantverket och vill jobba med rena råvaror och inga halvfabrikat. Du är engagerad, positiv, en lagspelare då du ska ingår i ett team och du brinner för bakningen.
Du är en utbildad bagare och/eller konditor med minst 2 års erfarenhet.
Som bagare/konditor kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor i den dagliga produktionen. För att du ska lyckas i den rollen söker vi dig som:
Tjänsten Bagare:
Här jobbar du med sedvanliga uppgifter i ett Hantverksbageri såsom avbakning, uppslag, köra deg, sötebröd och kavlade degar. Vi jobbar i säsong och hittar ständigt på nya produkter. Arbetstiderna är varierande med start från kl. 03.00–07.00 på morgonen och med schemalagt helgjobb.
*Bagartjänsten kan innebära ett större produktionsansvar om du är rätt person.
Tjänsten är heltid med tillträde så snart som möjligt, lön enligt kollektivavtal. Provanställning kan komma att tillämpas.
Ansök genom att maila: [email protected] inkludera CV och personligt brev. Märk ansökan med ”bagare”
Vi intervjuar löpande – vänta inte med att skicka in din ansökan!
Om Leijon Stenugnsbageri & Konditori.
I augusti 2017 öppnades Leijon Stenugnsbageri & Konditori i Sala backe, Uppsala. Idag har vi 2 enheter i Uppsala. Grundare är Frida Leijon vinnare av Årets Konditor 2016, Konditorernas Konditor 2018 och 2021. Hon skapade även Prins Carl Philip och Prinsessan Sofias Bröllopstårta i juni 2015.
Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.