OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.

Fast jobb - Jobba som du vill, när du vill - Bra lön!💰
Kock Souschef Kallskänka
Utgått

Arbetsbeskrivning

JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR

!! Nu söker vi kockar inför 2025!!

På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.

Vi söker kockar, kallskänkor och souscheferför välbetald tillsvidareanställning hos oss. Välj själv hur mycket du vill jobba.

Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.

VILKA ÄRFRAM?

På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta pårestaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och trötta administrativa jobb i alla avseenden.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar uteslutande inomhotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi uppskattar våra medarbetare och på riktigtbrinner för det här.

Vi är flera hundra anställda, dussinet på kontoren och det går skitbra för oss.

Självklart är vi ettauktoriserat bemanningsföretag,medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt sedan 2023med flera ruttade kollegor på kontoret som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårtochhar för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. Allt vi gör är transparent, öppet, ärligt och vi skippar skitsnacket.

FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterskrogar, ledande hotellkedjor, bra företagsrestauranger och mötesanläggningardär gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster, hela och rena kök med schysst nivå och god stämning.

Vi tar inga kortsiktiga beslut och alla som ansluter sig till oss har vi för avsikt att arbeta med i många år framöver. Vare sig det är våra kollegor eller våra kunder.

HUR FUNKAR DET?

Du blir alltså anställd av oss på FRAM och jobbar på olika ställen kors och tvärs över stan. Ibland kan du arbeta på några olika arbetsplaster i veckan eller kör ett långtidsuppdrag på ett och samma ställe. Du får förslag på uppdrag i god tid, du åker ut och jobbar hos våra kunder och du får lön av oss. Ganska straight forward. Vi ser vårt jobb som ett hantverk och vi är bäst på vårt jobb.

Du väljer helt och hållet hur du vill jobba. Endast dagtid vardagar? Inga problem. Vill du bara jobba kvällar? Absolut. Vill du alltid vara ledig vissa dagar i veckan? Vi löser det! Hos oss tar du ledigt eller semester NÄR DU VILL! Vi bryr oss inte om det är under brinnande julbordstider eller om du hittar någon bra och billig sista minuten resa och vill vara ledig på hyfsat kort varsel.

Har vi, mot förmodan, inget uppdrag just den dagen eller kvällendu var tillgänglig för arbeteså får du lön ändå. Bra va?

Vi anpassar oss efter dig, vart du bor, hur du vill köra och vilken typ av matlagning du vill arbeta med(inget bullshit). Allt annat är ungefär som du tror och vi djupdyker på hur allt funkar på vårt möte här på Västmannagatan i stan.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med tillsvidareanställning efter ett par månaders provanställning med toppenpröjs.

FRAM söker dig som som är hel och ren,har några år under bältet som kock, kallis eller souschef och har koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrogmen dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba.

Låt oss vara ärliga. Nästan alla krogar, restauranger, storhushåll, hotell eller konferensanläggningarlagar typ samma sorts mat på typ samma sätt med typ samma rutiner med typ samma leverantörer så att komma in i matchen hos våra kunder är lite nervöst första dagenmen enkelt, spännande och ofta jävligt kul.

Eftersom alla våra kunders köksmästare är bra folk så kommer dem att ta väl hand om dig när du är på jobb och se till att du känner dig välkommen. Du kommer lära känna mycket annat bra folk när du jobbar med oss.

Hos oss sitter du mycket sällani skiten men du ska kunna beta av en micelista och hajja hur detfunkar här i stan vare sig du vill köra på ettschysst lunchpang, en flashigbankett middag eller något hardcore a la carté ställe.

Alla som jobbar med oss här på FRAM är ganska vassa på sitt jobb och det viktigaste av allt så är alla som jobbar med oss är barabra folk. Vi har inga armar och ben, inga dryga översittare, folk som skriker eller tröttmössor hos oss. Vi tar inte in vem som helst till oss.

Annars är dusådär lagom social som bara du är,kan tugget och genuint gillar ditt yrke.

FRAM ERBJUDER!

Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAMså kommerdu, ditt välbefinnande alltid först och främst och vi kommer alltidatt hålla din rygg.

Bralön!

Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det.

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.

Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.

Jobba när du vill, som du vill.

SL-kort.

Fatöl på kontoret (alla seriösa restaurangföretag måste ju ha fatöl på kontoret).

ANSÖKAN.

Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag eller två. I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande.Start: Februari 2025.Lön: Bra! Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.

Sökord: souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, konferens, service, matlagning,

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2024-12-06
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare
Hemsida Länk