Restaurangchef Brasserie Udden
Skicka ansökan 17 dagar kvar
Restaurangchef
17 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret över driften av restaurangen. Du rapporterar till Verksamhetschef för Mat Vid Siljan. Arbetsleda teamet som jobbar i restaurangen för att säkerställa en välfungerande drift Dagligen coacha och stötta medarbetare för en ständigt förbättrad gästupplevelse Dagligen arbeta i driften av restaurangen Nära samarbete med din kökschef för bästa möjliga helhetsupplevelse för gästerna Schemaläggning inklusive optimering av bemanning efter behov Ansvar över den dagliga bemanningen – ta emot sjukanmälningar, ta in ersättare och extrapersonal Ansvar över samtliga inköp till restaurangen i enlighet med budget och kvalitetsstandarder Säkerställa att aktuella rutiner, riktlinjer och myndighetskrav följs Samverka med koncernens marknadsavdelning kring marknads- och kommunikationsinsatser Utveckla och implementera aktiviteter för att öka restaurangens lönsamhet och gästnöjdhet Ta fram förslag på evenemang på veckobasis för ökad gästnöjdhet och försäljning, t.ex. musikquiz, trubadur etc. Jobba nära teamet på First Camp Orsa för att samarbeta för en god helhetsupplevelse i Orsa. Din profil För att lyckas i rollen som restaurangchef hos oss är du prestigelös och har du förmågan att visa vägen och leda andra i deras arbete. Vi förväntar oss att du är driven med målet att utveckla och förbättra verksamheten. Du är strukturerad, initiativtagande och kan engagera och motivera dina medarbetare. Du trivs när det är full fart och kan snabbt fatta beslut för att den dagliga driften ska fungera så bra som möjligt, både på kort och lång sikt. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska samt har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som restaurangchef eller liknande befattning inom branschen. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vad kan vi erbjuda? Ett utmanande och roligt arbete där du får bidra till att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Du får möjligheten att arbeta i en otroligt vacker miljö och samtidigt utveckla din karriär inom restaurangbranschen. Restaurangen har öppet 1 juni till 15 september. Under högsäsong, runt midsommar till och med 11 augusti serverar vi frukostbuffé, lunchbuffé och grillbuffé samt pizza på kvällarna. Innan midsommar och efter 11 augusti fokuserar vi på luncher. Arbetstider varierar efter restaurangens öppettider så det förekommer arbete både dagtid och kvällstid veckans alla dagar. Anställningen är en säsongsanställning på 100% med start senast 1 februari, inledningsvis visst arbete i Leksand. Individuell lönesättning, övriga villkor enligt kollektivavtal med HRF. Möjlighet till personalboende. Om oss Brasserie Udden är en restaurang med storslagen utsikt över Orsasjön och den omgivande naturen. Här sitter våra gäster längst ut på udden och njuter av en härlig frukost, lunch eller middag. Restaurangen erbjuder ett brett utbud av god mat för både lokala gäster och långväga semesterfirare. Brasserie Udden är en del av Mat Vid Siljan som driver en omfattande restaurang- och cateringverksamhet, bland annat i Tegera Arena i Leksand. Mat Vid Siljan är en del av Leksand Resort-koncernen som även driver följande verksamheter: Leksand Sommarland, en vatten- och nöjespark med 46 attraktioner Leksand Resort med cirka 237 stugor, över 400 campingtomter, 25 glampingtält och 28 uthyrbara husvagnar Moskogen hotell & restaurang som har hotell-, restaurang- och konferensverksamhet Du kan söka jobbet direkt från mobilen genom att svara på några frågor - Inget CV eller dokument behövs i ett första läge. Allt går snabbt och smidigt och tar bara några minuter.

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2024-11-22
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet 6 Månader eller längre