OBS! Sista ansökningsdag har passerat för denna annons. Du kan fortfarande läsa om den, men det går inte längra att ansöka.
Vi på Mikado är på jakt efter att utöka vårt kökslag med en ung och hungrig matlagare som vill arbeta extra och är taggad på utveckling i ett eldigt kök. Vi kommer i vinter öppna upp ett nytt koncept där fokuset ligger på den japanska izakaya upplevelsen. Avslappnad service, gött käk för alla och bara massa sköna vibes! Här serverar vi vad vi tycker är välsmakande från japansk comfort food; ramen, gyoza, grillspett, risskålar och därefter. Vi kommer att laga all mat från grunden, där tanken är att ha en tå i hållbarhet med svenska råvaror men med respekt för det japanska hantverket.
Tjänsten är en behovsanställning med huvudsakliga arbetstider kvällar fredag samt lördag eftermiddag till kväll. Med rum för extra arbetspass vardagskvällar vid behov och önskan. Restaurangen kommer att ha öppet kvällstid onsdag-lördag primärt. Denna tjänst är perfekt för den som har ett deltidsjobb i veckorna och vill arbeta mer, eller en student som har erfarenhet av restaurang sedan tidigare.
Som den ursprungliga japanska restaurangen i Göteborg grundades Mikado av Mr. Tsoi 1986. Idag anses det vara en institution i Göteborg. Hans barn Rolf, Sin, Nancy och Christina är hedrade över att ha möjlighet att fortsätta arvet efter sin far, att leverera utsökt japansk mat och dryck till både nya såväl som gamla kunder. Mikados mål är att alltid köpa de bästa ingredienserna samt erbjuda autentisk och traditionell japansk mat av hög kvalitet, med en innovativ twist i en vacker och uppdaterad Izakaya-inspirerad miljö.
Vad vi eftersöker;
Vad vi erbjuder dig;
Oavsett erfarenhet så prioriteras personlig inställning vid rekrytering.
Hör av dig till oss så startar vi en dialog!
Med vänliga hälsningar, Mikado Izakaya