Arbetsbeskrivning
Vill du göra skillnad i människors vardag genom god mat och ett starkt teamarbete? Sodexo söker passionerade och skickliga kockar till vårt uppdrag för Region Östergötland på Motala lasarett. Här får du en betydande roll i att skapa välmående genom näringsrik och smakrik mat för patienter, restaurangbesökare och cateringkunder!
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Om tjänsten
Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!
På vårt uppdrag hos vår kund i Motala kommer du att arbeta i produktionsköket där vi lagar mat från grunden för patienter, restauranggäster och catering. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig del av vår verksamhet där varje måltid gör skillnad.
Vad du kommer att jobba med:
• Beredning och tillagning av mat till patienter, restaurang och catering av högsta standard
• Följa hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter via egenkontroll
• Delaktig i receptutveckling, inköp, svinnarbete mm tillsamans med köksmästare, kostvetare och övriga kollegor
Vi söker dig som:
• Är utbildad kock med god vana av yrket.
• Minst 3 års erfarenhet av arbete i storkök.
• Har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete.
• Har ett intresse för hållbar matlagning.
• Delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.
Vad vi erbjuder
• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram
• Möjligheter att växa inom företaget
• Stort fokus på hälsa och säkerhet
• Volontärarbete på betald arbetstid
Anställningen är en tillsvidareanställning med start i januari 2025. Arbetstiden är förlagd till vardagar och helger, 37 timmar per vecka, på plats i Motala. Vi tillämpar en provanställning på 6 månader.
Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Lars Attervåg, platschef,
[email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Observera att alla medarbetare inom Sodexo ska ha genomgått en identitetsvalidering innan anställning.
Mer om Sodexo och vilka vi är
• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo
Redo att vara en del av något större? Ansök idag!
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.