Arbetsbeskrivning
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Vårt uppdrag hos vår kund i Landskrona består av att laga vällagad lunch till kundens anställda samt representationsluncher till gäster
och konferensservice.
Vad du kommer att jobba med:
• Beredning, smaksättning och tillagning av sallader, soppor, fisk, kött, grönsaker, desserter och annan mat
• Planera och prissätta menyobjekt, beställa tillbehör och föra register
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter
• Tillaga, producera och presentera mat av högsta standard
Vad du bidrar med:
Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i
ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.
Vad vi erbjuder
Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team
som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna
utvecklas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi:
• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram
• Möjligheter att växa inom företaget
• Stort fokus på hälsa och säkerhet
• Volontärarbete på betald arbetstid
Om tjänsten
Tillsvidare anställning 100%, arbetstider är Måndag till Fredag 7,00-15,00.
Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Stefan Johansson på mail
[email protected] Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2024-12-13. Observera att anställningsinterjuver sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.