Arbetsbeskrivning
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!
Clarion Hotel® is part of Strawberry.
Välkommen till Grand Italian, där varje gästbesök är en unik föreställning som utspelar sig på 25:e våningen, 85 meter upp i skyn! Som en del av vårt team kommer du att stå på scenen och leverera en spektakulär serviceupplevelse för vår gäster.
Oavsett din roll är ditt uppdrag att guida gästerna genom en resa av smaker och känslor, där varje servering är en oväntad twist i handlingen. Var beredd att improvisera, skapa magi och ge varje gäst en minnesvärd upplevelse som de sent ska glömma.
Så om du är redo att kliva upp på scenen - skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans skapa en föreställning som hyllar den modern Malmötolkning av den italienska matkulturen varje kväll !!
Grand Italian stärker nu sitt team med: SOUSCHEF
Vi söker dig som
* Har kockutbildning
* Tidigare arbetat i a la carte kök
* Har tidigare kunskap om egenkontroll vid livsmedelshantering.
* Oberoende, strukturerad, noggrann och pålitlig
* Har initiativförmåga och är flexibel
* Är en bra kommunikatör och har lätt att skapa ett gott klimat i ditt team
* Att du kan ett skandinavisk språk flytande , och engelska i tal och skrift är ett absolut krav.
Meriterande
* Italienska köket
* Fler språk är meriterande.
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat
* Som SOUSCHEF är du HEADCHEF förlängda arm ut i teamet.
*Att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
* Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta
* Daglig mise en place, a la carte, luncher, brunch/festvåning m.m.
* Följa sedvanliga samt hotellets rutiner kring råvaruhantering och hygien
* Följa de riktlinjer inom det satta konceptet och efterleva detta
* Säkerställa att köket och bakutrymmen och lager hålls rena och fräscha.
* Arbeta med kundnöjdhet
* Hålla ett gott samarbete mellan service, bar, kök och övriga avdelningar
DET FINSTILTA
Sysselsättningsgrad: Tjänsterna är heltid 100%
Arbetstider: Varierande arbetstid, precis som det är på hotell - så både dag-, kvälls- samt helgarbete förekomma.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt ök.
Tänk på: Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, vi hanterar endast ansökningar via vår rekryteringssida, https://jobs.strawberryhotels.com/
Vänta inte med att söka då vi hanterar ansökningar löpande.
Vi ger dig:
En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Clarion Hotel är en del av Strawberry – Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.
Läs mer om oss på
Hemsida: Grand Italian
Linkedin: Clarion Hotel Malmö Live
Instagram: Grand Italian
Facebook: Grand Italian
Grand Italian är en del av Clarion Malmö Live
Clarion Hotel & Congress Malmö Live reser sig 85 meter över marken och är Sydsveriges största hotell. Under samma tak som Malmö Live Konserthus, med 444 hotellrum, ett stort antal digitala som fysiska mötesmöjligheter, Grand Italian, Cantina Otro Mas, The Terrace och mycket mer är vi en mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster. Vår självklara målsättning är att Clarion Hotel & Congress Malmö Live ska ha den mest passionerade personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Inom Strawberry har vi en kultur byggd på energi, mod och begeistring. Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. Vi söker därför personliga och överraskande kollegor fyllda med passion som kan leverera en service utöver det vanliga.
Vi kallar det "Clarion Living - Not just Staying".